Taivaanrannankävijä

Taulukko: Taivaanrannankävijä

Taso   

Perushyökkäys-
hyvitys
                 

Sitk-
laisto   

Ref-
laisto   

Tahto-   
laisto

Muuta

1.

+1

+2

+0

+0

Maastonherruus

2.

+2

+3

+0

+0

Maastonherruus

3.

+3

+3

+1

+1

Maastonherruus

4.

+4

+4

+1

+1

Maastonherruus

5.

+5

+4

+1

+1

Maastonherruus

6.

+6

+5

+2

+2

Sfäärimaastonherruus   

7.

+7

+5

+2

+2

Sfäärimaastonherruus

8.

+8

+6

+2

+2

Sfäärimaastonherruus

9.

+9

+6

+3

+3

Sfäärimaastonherruus

10.

+10

+7

+3

+3

Sfäärimaastonherruus

Kestonoppa

n8.

Vaatimukset

Ennen kuin hahmo voi ryhtyä taivaanrannankävijäksi, hänen on täytettävä kaikki seuraavat ehdot.

Taidot

Tietämys (luonto) 8 tasoa.

Valtit

Jaksavuus.

Luokkataidot

Taivaanrannankävijän luokkataidot (ja niiden avainkyvyt) ovat Ammatti (Vii), Diplomatia (Kar), Eläintenkäsittely (Kar), Eränkäynti (Vii), Havainnointi (Vii), Kielenpuhunta ( – ), Kiipeily (Vma), Kuuntelu (Vii), Piiloutuminen (Ket), Ratsastus (Ket), Tasapainoilu (Ket), Tietämys (luonto) (Äly) ja Äänetön liike (Ket).

Taitopisteitä tason noususta

4 + Äly-muunnin.

Luokkaominaisuudet

Kaikki seuraavat ovat taivaanrannankävijä-erikoisluokan luokkaominaisuuksia.

Ase- ja haarniskapätevyydet

Taivaanrannankävijät eivät saa pätevyyttä mihinkään aseeseen tai haarniskaan.

Maastonherruus

Taivaanrannankävijä lisää joka tasolla valikoimaansa jonkin alla luetelluista maastotyypeistä. Maastonherruus antaa taivaanrannankävijälle joko hyvitystä testeihin taidoissa, jotka ovat hyödyllisiä valitussa maastossa, tai jonkin muun hyödyn. Taivaanrannankävijä osaa myös taistella valitulle maastotyypille ominaisia olentoja vastaan; hän saa ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihinsa sellaisia olentoja vastaan, joiden kuvauksen Esiintymisympäristö-rivillä mainitaan kyseinen maastotyyppi. Hyvityksen saamiseen ei riitä, että maastotyyppi mainitaan muualla olennon kuvauksessa.

Taivaanrannankävijä vie maastonherruutensa mukanaan kaikkialle. Hän säilyttää maastonherruuden tuottamat hyvitykset taitotesteihin, hyökkäysheittoihin ja vaurioheittoihin riippumatta siitä, onko hän valitussa maastossa vai ei.

Sfäärimaastonherruus

Sfäärimaastonherruus toimii muutoin kuten maastonherruus, mutta taivaanrannankävijä voi valita kullakin tasolla tavallisen maastotyypin sijasta jonkin alla luetelluista sfäärimaastotyypeistä.

Maastonherruuden hyödyt

Autiomaat

Kestät väsymyksen vaikutuksia. Olet immuuni uupumukselle, ja kaikki, mikä voisi muuttaa sinut näännyksissä olevaksi, muuttaa sinut sen sijaan uupuneeksi. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kaikkia sellaisia olentoja vastaan, joiden esiintymisympäristö on "autiomaat".

Maan alla

Sinulla on 60 jalan pimeänäkö (tai 120 jalan pimeänäkö, jos sinulla oli jo ennestään pimeänäkö jostakin toisesta lähteestä). Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kaikkia sellaisia olentoja vastaan, joiden esiintymisympäristö on "maan alla".

Metsät

Saat osaamishyvitystä +4 Piiloutuminen-testeihisi. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kaikkia sellaisia olentoja vastaan, joiden esiintymisympäristö on "metsät".

Mäkimaat

Saat osaamishyvitystä +4 Kuuntelu-testeihisi. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kaikkia sellaisia olentoja vastaan, joiden esiintymisympäristö on "mäkimaat".

Suot

Saat osaamishyvitystä +4 Äänetön liike -testeihisi. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kaikkia sellaisia olentoja vastaan, joiden esiintymisympäristö on "suot".

Tasangot

Saat osaamishyvitystä +4 Havainnointi-testeihisi. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kaikkia sellaisia olentoja vastaan, joiden esiintymisympäristö on "tasangot".

Vedet

Saat osaamishyvitystä +4 Uinti-testeihisi (tai +10 jalkaa hyvitystä uintinopeuteesi, jos sinulla on sellainen). Saat ennaltanäkemis­hyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kaikkia sellaisia olentoja vastaan, joiden esiintymisympäristö on "vedet".

Vuoristot

Saat osaamishyvitystä +4 Kiipeily-testeihisi (tai +10 jalkaa hyvitystä kiipeämisnopeuteesi, jos sinulla on sellainen). Saat ennaltanäkemis­hyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kaikkia sellaisia olentoja vastaan, joiden esiintymisympäristö on "vuoristot".

Tulinen (sfäärimaasto)

Tällainen sfäärimaastonherruus antaa sinulle tulenkestävyyttä 20. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi tuli-alatyyppiin kuuluvia vierasolioita ja elementaaleja vastaan.

Painoton (sfäärimaasto)

Saat +30 jalkaa hyvitystä lentonopeuteesi sfääreissä, joissa ei ole painovoimaa tai joissa on yksilökohtainen painovoima. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi Astraalisfääristä, Eetterisfääristä tai Ilman elementtisfääristä kotoisin olevia olentoja vastaan.

Kylmä (sfäärimaasto)

Tällainen sfäärimaastonherruus antaa sinulle kylmyydenkestävyyttä 20. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi kylmyys-alatyyppiin kuuluvia vierasolioita ja elementaaleja vastaan.

Muuntuvainen (sfäärimaasto)

Osaat ennakoida vaistonvaraisesti sellaisia sfäärin todellisuudessa tapahtuvia muutoksia, jotka vievät sinua lähemmäs määränpäätäsi. Tämän ansiosta saat loitsunomaisen kyvyn käyttää ulottuvuusovea (vastaa samannimistä loitsua, langetat sen hahmotasollasi) kerran 1n4 kierroksessa. Saat ennaltanäkemishyvitystä +1 hyökkäys- ja vaurioheittoihisi muuntuvaisista sfääreistä kotoisin olevia vierasolioita ja elementaaleja vastaan.

Hallitseva hengenlaatu (sfäärimaasto)

Sinulla on vaistonvarainen kyky jäljitellä sfäärin hallitsevaa hengenlaatua. Et saa mitään niistä sakoista, joita sfäärinvastaisesta hengenlaadusta tavallisesti koituu, ja sellaiset loitsut ja kyvyt, jotka vahingoittavat vastakkaisen hengenlaadun edustajia, eivät vaikuta sinuun. Vaikka noudatat sfäärin hallitsevaa hengenlaatua tällaisissa taikuuteen liittyvissä asioissa, käytöksesi ja mahdolliset hengenlaatuun liittyvät luokkaominaisuutesi säilyvät ennallaan.

Luolamainen (sfäärimaasto)

Saat värähtelyaistin, jonka kantama on 30 jalkaa.

Muu (sfäärimaasto)

Jos pelissä on muunlaisia sfäärejä, niitä varten voidaan luoda sopivia sfäärimaastonherruuksia.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.