Ulottuvuusovi

Loihdinta (kaukosiirto)

Taso

Brd 4, Matkaaminen 4, Tkr/Vel 4

Osatekijät

P

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Pitkä (400 j + 40 j/taso)

Kohde

Sinä ja kosketetut esineet tai kosketetut vapaaehtoiset olennot   

Kestoaika   

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Ei ole ja Tahto mitätöi (esine)

Loitsunsieto

Ei ja Kyllä (esine)

Siirryt välittömästi nykyisestä olinpaikastasi johonkin valitsemaasi loitsun kantamalla sijaitsevaan paikkaan. Saavut aina täsmälleen haluamaasi paikkaan – joko kuvittelemalla paikan mielessäsi tai ilmoittamalla sen etäisyyden ja suunnan. Kun olet käyttänyt tätä loitsua, voit suorittaa muita toimintoja vasta seuraavalla vuorollasi. Voit ottaa mukaan esineitä, kunhan niiden paino ei ylitä enimmäis­kantokykyäsi. Voit myös ottaa mukaan yhden vapaaehtoisen Keskikokoisen tai sitä pienemmän olennon (jolla on varusteita tai esineitä enintään enimmäiskantokykynsä verran) kolmea langettajatasoa kohden, tai tätä vastaavan määrän: Iso olento lasketaan kahdeksi Keskikokoiseksi olennoksi, Valtava olento kahdeksi Isoksi olennoksi jne. Kaikkien kuljetettavien olentojen on kosketettava toisiaan, ja vähintään yhden niistä on kosketettava sinua.

Jos saavut tilaan, joka on jo ennestään jonkin kiinteän olennon, esineen tai aineen miehittämä, sinä ja mukanasi matkaavat olennot kärsitte 1n6 pistettä vaurioita ja sinkoudutte arvottuun avoimeen tilaan, joka sijaitsee teille sopivalla alustalla 100 jalan säteellä aiotusta saapumispaikasta.

Jos 100 jalan säteellä ei ole sopivaa paikkaa, sinä ja mukanasi matkaavat olennot kärsitte 2n6 pistettä lisää vaurioita ja sinkoudutte johonkin 1 000 jalan säteellä sijaitsevaan avoimeen tilaan. Jos 1 000 jalan säteellä ei ole sopivaa paikkaa, sinä ja mukanasi matkaavat olennot kärsitte vielä 4n6 pistettä lisää vaurioita ja loitsu epäonnistuu.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.