Ammatti (Vii)

Vain perehtyneille

Ammatti on Esiintymisen, Käsityöläisyyden ja Tietämyksen tapaan joukko erillisiä taitoja. Voit hankkia useita eri Ammatti-taitoja, joilla kullakin on oma tasonsa. Siinä missä Käsityöläisyys edustaa kykyä valmistaa tietynlaisia esineitä, Ammatti edustaa harjaannusta työhön, joka vaatii Käsityöläisyyttä monipuolisempia ja yleisluonteisempia tietoja.

Testi

Voit harjoittaa ammattiasi ja hankkia sillä kohtalaisen elannon; ansaitset jokaisesta täydestä työviikosta kultarahamäärän, joka on noin puolet Ammatti-testisi tuloksesta. Osaat käyttää ammattisi työkaluja, selviydyt sen päivittäisistä tehtävistä, pystyt ohjaamaan mahdollisia apulaisiasi ja ratkaiset tyypilliset vastaan tulevat ongelmat.

Toiminto

Ei ole toiminto. Yksi testi edustaa yleensä viikon työtä.

Uusi yritys

Vaihtelee. Kun Ammatti-taitoa käytetään tulojen hankkimiseen, yritystä ei voida uusia. Saat sen viikon palkaksesi juuri sen verran rahaa kuin testin tulos osoittaa. Voit yrittää uutta testiä viikkoa myöhemmin selvittääksesi seuraavan viikon tulosi. Jonkin yksittäisen tehtävän suorittamista voidaan yleensä yrittää uudestaan.

Perehtymättömät

Perehtymättömät työläiset ja apulaiset (eli hahmot, joilla ei ole yhtään tasoa Ammatissa) ansaitsevat keskimäärin 1 hopearahan päivässä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.