Leonaali

Koko/tyyppi

Keskikokoinen vierasolio (hyvä, sfäärinulkoinen)

Kestonoppia

12n8+60 (114 kp)

Aloite

+3

Nopeus

60 j (12 ruutua)

Panssariluokka

27 (+3 Ket, +14 kehopanssari)

Perushyökkäys/paini   

+12/+20

Hyökkäys

Kynnet +20 lähitaistelu (1n6+8)

Täyshyökkäys

kynnet +20 lähitaistelu (1n6+8) ja puraisu +15 lähitaistelu (1n8+4)   

Tila/ulottuma

5 j/5 j

Erikoishyökkäykset

Karjaisu, kimppuunsyöksy, harjaantunut tarttuminen, raatelu 1n6+8, loitsunomaiset kyvyt

Erikoisominaisuudet

Vauriovähennys 10/paha ja hopea, pimeänäkö 60 j, immuunius kivetykselle ja sähkölle, kättenpäällepaneminen, hämäränäkö, suojaava aura, kylmyydenkestävyys 10 ja äänenkestävyys 10, eläinten puhutus, loitsunsieto 28

Laistot

Sitk +13 (myrkkyjä vastaan +17), Ref +11, Tahto +10

Kyvyt

Vma 27, Ket 17, Ruk 20, Äly 14, Vii 14, Kar 15

Taidot

Aikeen aavistus +17, Diplomatia +4, Eränkäynti +17, Havainnointi +17, Keskittyminen +12, Kovistelu +10, Kuuntelu +17, Loikkaus +35, Piiloutuminen +22, Tasapainoilu +22, Tietämys (valitse yksi) +17, Äänetön liike +22

Valtit

JäljitysKetterä hyökkäysKykyyn keskittyminen (karjaisu), Liikkuvuus, Väistely

Esiintymisympäristö

Hengenlaadultaan hyvä sfääri

Järjestäytyminen

Erakko tai lauma (4–9)

Haasteluokitus

12

Aarteet

Ei kolikoita; kaksi kertaa kalleudet; vakioesineet

Hengenlaatu

Aina neutraali hyvä

Kehittyminen

13–18 KN (Keskikokoinen); 19–36 KN (Iso)

Tasolisä


Leonaalit puhuvat maanyliskieltä, pätsinkieltä ja lohikäärmekieltä.

Taistelu

Leonaali taistelee mahdollisimman suoraviivaisesti. Se saattaa vihollisensa ensin epäjärjestykseen karjaisemalla ja käy sitten vimmattuna kimppuun kynsillään ja hampaillaan. Leonaalilauman jäsenet vartioivat tarkasti toistensa selustoja ja järjestävät tuhoisia yhteishyökkäyksiä.

Leonaalin kehoaseet, kuten myös muut sen mahdollisesti käyttelemät aseet, katsotaan hengenlaadultaan hyviksi, kun selvitetään niiden kykyä sivuuttaa vauriovähennys.

Karjaisu (Yl)

Leonaali voi karjaista enintään kolme kertaa päivässä. Kukin karjaisu luo 60 jalan keilan, joka tuottaa pyhä sana -loitsun vaikutukset ja lisäksi 2n6 pistettä äänivaurioita (Sitkeys VA 20 mitätöi). Laiston vaikeusaste on Karisma-pohjainen.

Kimppuunsyöksy (Po)

Leonaali voi suorittaa rynnäkön päätteeksi täyshyökkäyksen ja lisäksi kaksi raateluhyökkäystä.

Harjaantunut tarttuminen (Po)

Jotta leonaali voisi käyttää tätä kykyä, sen on onnistuttava puraisuhyökkäyksessään. Tämän jälkeen se voi yrittää aloittaa painin ilmaistoimintona altistumatta vapaahyökkäykselle. Jos se voittaa painitestin, se saa painiotteen. Aina kun se on painissa vuoronsa alkaessa, se voi suorittaa kaksi raateluhyökkäystä normaalien kehoasehyökkäystensä lisäksi.

Raatelu (Po)

Hyökkäyshyvitys +20 lähitaistelu, vauriot 1n6+8.

Loitsunomaiset kyvyt

Aina halutessaan – ajatusten paljastus, hirviön seisautus (VA 17), tulipallo (VA 15), voimaseinämä; 3/päivä – kriittisten haavojen hoito (VA 16), myrkyn mitätöinti, taudinkarkotus; 1/päivä – terveytys (VA 18). Langettajataso 10. Laistojen vaikeusasteet ovat Karisma-pohjaisia.

Kättenpäällepaneminen (Yl)

Tämä kyky toimii muutoin kuten paladiinin luokkaominaisuus, mutta leonaali voi parantaa vaurioita joka päivä normaalin täyden kestopistemääränsä edestä.

Suojaava aura (Yl)

Tämä kyky tuottaa kaikille leonaalista 20 jalan säteellä oleville sivuunohjaushyvitystä +4 panssariluokkaan pahojen olentojen suorittamia hyökkäyksiä vastaan ja sietohyvitystä +4 laistoheittoihin pahojen olentojen luomia vaikutuksia vastaan. Muilta osin se toimii kuten yhdistetty taikapiiri pahuutta vastaan- ja vähäinen koskemattomuuskupu -vaikutus, jonka säde on 20 jalkaa (langettaja­taso on sama kuin leonaalin kestonoppamäärä). (Taikapiirin puolustuksellisia hyötyjä ei ole mainittu tietolaatikossa.)

Eläinten puhutus (Yl)

Tämä kyky toimii muutoin kuten eläinten puhutus -loitsu (langettajataso 8), mutta se on ilmaistoiminto eikä se vaadi ääntä.

Taidot

Leonaali saa rotuhyvitystä +4 Piiloutuminen-, Tasapainoilu- ja Äänetön liike -testeihinsä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.