Kaksoisolento

Koko/tyyppi

Keskikokoinen hirviöihmisolio (hahmonvaihtaja)

Kestonoppia

4n8+4 (22 kp)

Aloite

+1

Nopeus

30 j (6 ruutua)

Panssariluokka

15 (+1 Ket, +4 kehopanssari), kosketus 11, valmistautumaton 14

Perushyökkäys/paini   

+4/+5

Hyökkäys

Isku +5 lähitaistelu (1n6+1)

Täyshyökkäys

Isku +5 lähitaistelu (1n6+1)

Tila/ulottuma

5 j/5 j

Erikoishyökkäykset

Ajatusten paljastus

Erikoisominaisuudet

Hahmonvaihto, immuunius nukutus- ja lumousvaikutuksillepimeänäkö 60 j   

Laistot

Sitk +4, Ref +5, Tahto +6

Kyvyt

Vma 12, Ket 13, Ruk 12, Äly 13, Vii 14, Kar 13

Taidot

Aikeen aavistus +6, Diplomatia +3, Havainnointi +6, Hämäys +10*,
Kovistelu +3, Kuuntelu +6, Naamioituminen +9* (+11 toista esitettäessä)

Valtit

Suuri sitkeys, Väistely

Esiintymisympäristö

Mikä tahansa

Järjestäytyminen

Erakko, pari tai joukko (3–6)

Haasteluokitus

3

Aarteet

Kaksi kertaa vakio

Hengenlaatu

Yleensä neutraali

Kehittyminen

Hahmoluokan mukaan

Tasolisä

+4

Kaksoisolento on outo olio, joka pystyy muuntautumaan tapaamiensa olentojen näköiseksi. Luontaisessa hahmossaan se muistuttaa honteloa ja haurasta ihmisoliota, jonka kasvonpiirteet ovat epämääräiset. Sen iho on kalpea ja karvaton, ja sen suurissa keltaisissa mulkosilmissä on viirumaiset silmäterät. Kaksoisolennon ulkonäkö pettää silloinkin, kun se on luontaisessa hahmossaan – hintelyydestään huolimatta se on sitkeä ja ketterä.

Kaksoisolento järjestää jäljittelykykynsä avulla ovelia väijytyksiä ja ansoja ja soluttautuu taitavasti ihmisolioiden pariin. Vaikka kaksoisolennot eivät ole yleensä pahoja, ne piittaavat vain itsestään ja pitävät muita olentoja leikkikaluina, joita saa ohjailla ja huijata miten huvittaa.

Kaksoisolento on luontaisessa hahmossaan noin 5½ jalkaa pitkä ja painaa noin 150 naulaa.


Taistelu

Kun kaksoisolento on luontaisessa hahmossaan, se iskee voimakkailla nyrkeillään. Jos se on soturin tai jonkin muun aseistetun olennon hahmossa, se hyökkää rooliinsa sopivilla aseilla. Tällöin se käyttää ajatusten paljastus -kykynsä ansiosta samoja taktiikoita ja strategioita kuin jäljittelemänsä olento.

Ajatusten paljastus (Yl)

Kaksoisolento voi käyttää jatkuvatoimisesti ajatusten paljastus -kykyä, joka vastaa samannimistä loitsua (langettajataso 18; Tahto VA 13 mitätöi). Se voi tukahduttaa tämän kyvyn tai ottaa sen uudelleen käyttöön ilmaistoimintona. Laiston vaikeusaste on Karisma-pohjainen.

Hahmonvaihto (Yl)

Kaksoisolento voi ottaa minkä tahansa Pienen tai Keskikokoisen ihmisolion hahmon. Ihmisoliohahmossaan kaksoisolento menettää iskuhyökkäyksensä. Se voi pysyä ihmisoliohahmossa niin kauan kuin haluaa. Hahmonvaihdosta ei voida rauettaa, eikä kaksoisolento palaa kuollessaan luontaiseen hahmoonsa. Tosinäkö-loitsu tai -kyky paljastaa olennon luontaisen hahmon.

Taidot

Kaksoisolento saa rotuhyvitystä +4 Hämäys- ja Naamioituminen-testeihinsä.

*Kun kaksoisolento käyttää hahmonvaihto-kykyään, se saa Naamioituminen-testeihinsä olosuhdehyvitystä +10. Jos se pystyy lukemaan vihollisensa ajatuksia, se saa lisäksi olosuhdehyvitystä +4 Hämäys- ja Naamioituminen-testeihinsä.


Kaksoisolennot hahmoina

Kaksoisolentohahmoilla on seuraavat rotupiirteet.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.