Voimahäkki

Lietsonta [voima]

Taso

Tkr/Vel 7

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Alue

Kalterihäkki (20 × 20 × 20 j:n kuutio) tai ikkunaton tyrmä (10 × 10 × 10 j:n kuutio)

Kestoaika

2 tuntia/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämä vahva loitsu luo liikkumattoman ja näkymättömän kuutionmuotoisen vankilan, jossa on valintasi mukaan joko voimasta muovatut kalterit tai voimasta muovatut seinät.

Kaikki voimahäkin alueella olevat olennot jäävät sen vangeiksi, mutta jos ne eivät mahdu sen sisään, loitsu epäonnistuu automaattisesti. Häkistä voidaan paeta kaukosiirrolla ja muilla astraalimatkaamis­keinoilla, mutta koska voimaseinät tai -kalterit ulottuvat Eetterisfääriin, ne estävät eetterimatkaamisen.

Voimahäkki kestää taikuuden rauetuksen mutta hajautus-loitsu tuhoaa sen oitis ja se voidaan hävittää tuhonkuulalla tai kumoojavaltikalla.

Kalterihäkki

Tämä versio loitsusta luo 20 × 20 × 20 jalan kuutionmuotoisen häkin, jonka kaltereina on voimasta muovatut kaistaleet (näillä on samat ominaisuudet kuin voimaseinämä-loitsulla). Kaistaleet ovat puolen tuuman levyisiä, ja niiden välissä on puolen tuuman raot. Mikä tahansa olento, joka mahtuu niin pienestä tilasta, voi paeta; muut jäävät vangeiksi häkkiin. Et voi hyökätä kalterihäkissä olevan olennon kimppuun aseella, ellei ase mahdu häkin raoista. Vaikka ase mahtuisikin raoista (kuten esimerkiksi nuolet ja vastaavat kantamahyökkäykset), kalterihäkissä olevalla olennolla on suojaa sitä vastaan. Kaikki loitsut ja henkäysaseet voivat kulkea raoista esteettä.

Ikkunaton tyrmä

Tämä versio luo 10 × 10 × 10 jalan kuution, jossa ei ole sisään- eikä uloskäyntiä. Kuution kaikki kuusi kylkeä ovat tiiviitä voimaseinämiä.

Ainesosatekijä

1 500 kr:n arvosta rubiinitomua, joka heitetään ilmaan ja katoaa loitsua langetettaessa.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.