Hajautus

Muutanta

Taso

Hävitys 7, Tkr/Vel 6

Osatekijät

P, E, A/JK

Langetusaika   

perustoiminto

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)                                       

Ilmiö

Säde

Kestoaika   

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Sitkeys rajoittaa (esine)

Loitsunsieto

Pätee

Osoittavasta sormestasi sinkoaa ohut vihreä säde. Jotta säde osuisi kohteeseensa, sinun on onnistuttava kantamakosketushyökkäyksessä. Mikä tahansa olento, johon säde osuu, kärsii 2n6 pistettä vaurioita langettajatasoa kohden (kuitenkin enintään 40n6). Olento, jonka kestopistemäärä hupenee tämän loitsun vaikutuksesta 0:aan tai sen alle, tuhoutuu täysin ja jättää jälkeensä vain hitusen hienojakoista tomua. Hajautetun olennon varusteet säilyvät vahingoittumattomina.

Kun loitsua käytetään jotakin esinettä vastaan, säde hävittää enintään 10 × 10 × 10 j:n kuution verran elotonta ainesta. Näin ollen loitsu voi hävittää suurista esineistä ja rakennelmista vain osan. Säde vaikuttaa myös kokonaan voimasta muovattuihin esineisiin, kuten sysivään käteen tai voimaseinämään, mutta ei sellaisiin taikavaikutuksiin kuin koskemattomuuskupu ja taianestokenttä.

Olento tai esine, joka onnistuu Sitkeys-laistossa, kärsii vain 5n6 pistettä vaurioita. Jos nämä vauriot huventavat olennon tai esineen kestopistemäärän 0:aan tai sen alle, se tuhoutuu täysin.

Säde vaikuttaa vain siihen olentoon tai esineeseen, johon se osuu ensimmäiseksi – toisin sanoen se voi vaikuttaa vain yhteen kohteeseen langetusta kohden.

Oppiloitsun ainesosatekijä

Magneettinen kivi ja hyppysellinen tomua.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.