Piikkikivet

Muutanta [maa]

Taso

Dru 4, Maa 4

Osatekijät

P, E, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)   

Alue

Yksi 20 × 20 j:n neliö/taso

Kestoaika   

1 tunti/taso (P)

Laistoheitto

Refleksi rajoittaa

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Kun langetat tämän loitsun, kivikkoisesta maasta, kivilattiasta tai vastaavasta pinnasta työntyy esiin pitkiä, teräviä piikkejä, jotka eivät erotu alustastaan.

Olennot, jotka liikkuvat jalkaisin piikkikivet-loitsun alueelle tai sen läpi, etenevät puolinopeudella. Lisäksi olennot kärsivät 1n8 pistettä pistovaurioita jokaisesta 5 jalasta, jonka ne liikkuvat alueella.

Olentojen, jotka kärsivät vaurioita tästä loitsusta, on onnistuttava Refleksi-laistossa tai ne saavat haavoja jalkoihinsa ja jalkateriinsä. Epäonnistunut laisto tarkoittaa, että olennon nopeus laskee puoleen normaalista joko 24 tunniksi tai kunnes olentoon langetetaan jokin hoito-loitsu (se myös palauttaa menetettyjä kestopisteitä). Toinen hahmo voi poistaa sakon, jos hän käyttää 10 minuuttia haavojen sitomiseen ja onnistuu Parannus-testissä loitsun laiston vaikeusastetta vastaan.

Piikkikivet on taika-ansa, jota ei voida purkaa Laitteen purkaminen -taidon avulla.

Huomautus: Piikkikiviä ja muita vastaavia taika-ansoja on vaikea havaita. Rosvo voi ainoana hahmoluokkana käyttää Etsintä-taitoa piikkikivien löytämiseen. Testin vaikeusaste on 25 + loitsutaso, joten piikkikivien tapauksessa se on aina 29.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.