Maagin osittelu

Estäntä

Taso

Taikuus 9, Tkr/Vel 9

Osatekijät

P

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Alue

Kaikki taikavaikutukset ja taikaesineet säteeltään 40 j:n purkauksen alueella

Kestoaika   

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Tahto mitätöi (esine)

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Kaikki loitsun kantamalla olevat taikavaikutukset ja taikaesineet – paitsi ne, joita sinä kosketat tai kannat – osittuvat. Tämä tarkoittaa, että loitsut ja loitsunomaiset vaikutukset palautuvat yksittäisiksi osatekijöikseen (jolloin vaikutus päättyy kuten taikuuden rauetus -loitsun myötä), ja kaikkien pysyvien taikaesineiden on onnistuttava Tahto-laistossa tai ne muuttuvat tavanomaisiksi esineiksi. Taikaesine, joka on jonkin olennon hallussa, käyttää joko omaa Tahto-laistohyvitystään tai haltijansa Tahto-laistohyvitystä, kumpi vain on suurempi.

Sinulla on myös 1 %:n mahdollisuus langettajatasoa kohden tuhota taianestokenttä. Jos taianestokenttä selviää maagin osittelusta, mikään esine kentän alueella ei ositu.

Jopa ikiluomia voidaan ositella, joskin näin voimallisiin esineisiin vaikuttamisen mahdollisuus on vain 1 % langettajatasoa kohden. Jos tuhoat ikiluoman, sinun on onnistuttava Tahto-laistossa (VA 25) tai menetät pysyvästi kaikki loitsunlangetuskykysi. (Näitä kykyjä ei voida palauttaa kuolevaisten taikuudella, ei edes ihmeellä tai toivomuksella.)

Huomautus: Ikiluomien tuhoaminen on vaarallista puuhaa, ja on 95 %:n mahdollisuus, että jokin voimallinen olento, joka on kiinnostunut esineestä tai jolla on jokin yhteys siihen, kiinnittää asiaan huomiota.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.