Tuulitaival

Muutanta [ilma]

Taso

Dru 7, Pap 6

Osatekijät

P, E, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                         

Kantama

Kosketus

Kohteet   

Langettaja ja yksi kosketettu olento/kolme tasoa   

Kestoaika   

1 tunti/taso (P); ks. teksti

Laistoheitto

Ei ole ja Tahto mitätöi (vaaraton)

Loitsunsieto

Ei ja Kyllä (vaaraton)

Muutat ruumiisi pilven kaltaiseksi huuruksi (kuten huurumuoto-loitsussa) ja voit liikkua ilman halki erittäinkin nopeasti. Voit ottaa mukaasi muita olentoja, joista kukin voi toimia sinusta riippumatta.

Tavallisesti tuulitaivaltaja lentää 10 jalkaa kierroksessa, ja hänen lentoketteryytensä on täydellinen. Jos tuulitaivaltaja niin haluaa, taikatuuli voi kuljettaa häntä eteenpäin 600 jalkaa kierroksessa (60 v/t), jolloin hänen lentoketteryytensä on heikko. Tuulitaivaltajat eivät ole näkymättömiä vaan erottuvat utuisina ja läpikuultavina hahmoina. Jos he ovat pukeutuneet kokonaan valkoisiin, on 80 %:n mahdollisuus, että heitä erehdytään luulemaan pilviksi, sumuksi, höyryksi tms.

Tuulitaivaltaja voi aina halutessaan palata aineelliseen muotoonsa ja siirtyä sitten taas pilvihahmoonsa. Vaihdos pilvihahmosta aineelliseksi tai toisinpäin kestää 5 kierrosta, jotka lasketaan mukaan loitsun kestoaikaan (kuten myös kaikki aineellisessa muodossa vietetty aika). Kuten yllä näkyy, loitsu on pyörrettävissä, ja voit jopa pyörtää sen yksittäisten tuulitaivaltajien osalta muihin vaikuttamatta.

Pilvihahmossa oleva tuulitaivaltaja laskeutuu loitsun kestoajan viimeisen minuutin automaattisesti 60 jalkaa kierroksessa (eli yhteensä 600 jalkaa), joskin se voi halutessaan laskeutua nopeamminkin. Tämä laskeutuminen toimii varoituksena siitä, että loitsu on päättymässä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.