Tuulenkuiske

Muutanta [ilma]

Taso

Brd 2, Tkr/Vel 2

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

1 virsta/taso

Alue

Säteeltään 10 j:n leviämä

Kestoaika   

Enintään 1 tunti/taso tai kunnes laukaistaan (eli määränpää saavutetaan)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Lähetät jonkin viestin tai äänen haluamaasi paikkaan tuulen mukana. Tuulenkuiske kulkee mihin tahansa loitsun kantamalla olevaan ja sinulle tuttuun paikkaan, kunhan sen on mahdollista edetä sinne. Tuulenkuiskeen luoma tuulenhenkäys on vieno ja täysin huomaamaton, kunnes se saapuu määränpäähänsä. Siellä se välittää viestinsä tai muun äänensä hiljaa kuin kuiskaus. Huomaa, että viesti toimitetaan perille riippumatta siitä, onko siellä kukaan sitä kuuntelemassa. Tämän jälkeen tuulenhenkäys kaikkoaa.

Voit lähettää loitsun avulla enintään 25 sanan viestin, panna loitsun tuottamaan jotakin muuta ääntä 1 kierroksen ajan tai pelkästään saada tuulenkuiskeen tuntumaan kevyenä tuulenhenkäyksenä. Lisäksi voit määrätä tuulenkuiskeen liikkumaan hitaimmillaan 1 virstan tunnissa ja nopeimmillaan 1 virstan 10 minuutissa.

öitä

Kun loitsu saavuttaa määränpäänsä, tuuli pyörteilee paikoillaan, kunnes viesti on toimitettu. Taikasuun tavoin tuulenkuiskekaan ei voi lausua loitsujen puheosatekijöitä, käyttää käskysanoja tai aktivoida taikavaikutuksia.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.