Tuskan
tunnusmerkki

Mananta [paha]

Taso   

Pap 5Tkr/Vel 5                                                                  

Tämä loitsu toimii muutoin kuten kuoleman tunnusmerkki, mutta tuskan tunnusmerkin alueella olevat olennot vain kärsivät raastavia tuskia, jotka tuottavat sakkoa –4 hyökkäysheittoihin, taitotesteihin ja kykytesteihin. Nämä vaikutukset kestävät 1 tunnin sen jälkeenkin, kun olento liikkuu yli 60 jalan päähän riimusta.

Toisin kuin kuoleman tunnusmerkillä, tuskan tunnusmerkillä ei ole kestopisterajoitusta vaan se pysyy laukeamisensa jälkeen aina aktivoituna 10 minuuttia langettajatasoa kohden.

Huomautus: Tuskan tunnusmerkkiä ja muita vastaavia taika-ansoja on vaikea havaita ja purkaa. Rosvo voi ainoana hahmoluokkana käyttää Etsintä-taitoa tuskan tunnusmerkin löytämiseen ja Laitteen purkaminen -taitoa sen toimintakyvyttömäksi tekemiseen. Kummankin taitotestin vaikeusaste on 25 + loitsutaso, joten tuskan tunnusmerkin tapauksessa se on aina 30.

Ainesosatekijä

Elohopeaa ja fosforia ja lisäksi tomuksi jauhetut timantti ja opaali, joiden yhteen laskettu arvo on vähintään 1 000 kr.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.