Tunteiden tasoitus

Kiehdonta (pakotus) [mieleen kohdistuva]

Taso

Brd 2, Laki 2, Pap 2

Osatekijät

P, E, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)

Alue

Olennot säteeltään 20 j:n leviämällä

Kestoaika   

Keskittyminen, enintään 1 kierros/taso (P)   

Laistoheitto

Tahto mitätöi

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Tämä loitsu rauhoittaa kiihtyneitä olentoja. Et voi ohjailla vaikutuksen alaisia olentoja millään tavoin, mutta voit estää esimerkiksi hurjistuneita olentoja taistelemasta tai iloisia olentoja remuamasta. Vaikutuksen alaiset olennot eivät voi toimia väkivaltaisesti tai tehdä mitään tuhoa aiheuttavaa (joskin ne voivat puolustaa itseään). Jos yhtäkin rauhoitettua olentoa vastaan toimitaan aggressiivisesti tai sille tuotetaan vaurioita, loitsu lakkaa välittömästi kaikkien rauhoitettujen olentojen osalta.

Loitsu tukahduttaa (mutta ei raueta) automaattisesti kaikki sellaisten loitsujen kuin siunaus, taisteluvimma ja vahva toivo antamat rohkeushyvitykset ja mitätöi bardin rohkeuden valaminen -kyvyn ja barbaarin taisteluvimma-kyvyn. Se myös tukahduttaa kaikki pelkovaikutukset ja palauttaa sekavoitetut kohteet normaaleiksi. Tukahdutettu loitsu tai vaikutus on pannassa niin kauan kuin tunteiden tasoitus on voimassa. Kun tunteiden tasoitus -loitsu päättyy, alkuperäinen loitsu tai vaikutus astuu olennossa jälleen voimaan, sikäli kuin sen kestoaika ei ole päättynyt tukahdutuksen aikana.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.