Tuliseinämä

Lietsonta [tuli]

Taso

Dru 5, Tkr/Vel 4, Tuli 4

Osatekijät

P, E, A/JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)

Ilmiö

Läpinäkymätön tuliseinämä, joka on enintään 20 j pitkä/taso, tai tulikehä, jonka säde on enintään 5 j/kaksi tasoa; kumpikin muoto on 20 j korkea

Kestoaika

Keskittyminen + 1 kierros/taso

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Tämä loitsu saa liikkumattoman, violettina hehkuvan tuliseinämän ponnahtamaan esiin tyhjästä. Seinämän jompikumpi puoli (sinä valitset puolen) lähettää tulikuumia aaltoja, jotka tuottavat 2n4 pistettä tulivaurioita olennoille 10 jalan säteellä seinämästä ja 1n4 pistettä tulivaurioita olennoille, jotka ovat yli 10 jalan mutta enintään 20 jalan säteellä seinämästä. Seinämä tuottaa nämä vauriot kaikille alueella oleville olennoille heti ilmaannuttuaan ja sen jälkeen sinun vuorollasi joka kierroksella. Lisäksi seinämä tuottaa 2n6 pistettä tulivaurioita +1 pisteen verran tulivaurioita langettajatasoa kohden (kuitenkin enintään +20) kaikille olennoille, jotka kulkevat sen läpi. Epäkuolleille olennoille seinämä tuottaa kaksinkertaiset vauriot.

Jos langetat seinämän paikkaan, jossa on olentoja jo ennestään, kukin olento kärsii vaurioita niin kuin kulkisi esteen läpi. Jos mikä tahansa 5 jalan kaistale seinämästä kärsii 1 kierroksessa vähintään 20 pistettä kylmyysvaurioita, kyseinen kaistale sammuu. (Älä jaa kylmyysvaurioita 4:llä niin kuin esineiden kohdalla on normaalisti tapana.)

Tuliseinämä voidaan muuttaa pysyväksi pysyvyys-loitsulla. Pysyvä tuliseinämä, joka sammutetaan kylmyysvaurioilla, laantuu toimimattomaksi 10 minuutin ajaksi ja muotoutuu sitten uudelleen voimakkuudeltaan normaaliksi.

Oppiloitsun ainesosatekijä

Pieni palanen loisteainetta.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.