Taikuusaura

Harhanta (lume)

Taso

Brd 1, Taikuus 1, Tkr/Vel 1

Osatekijät

P, E, K

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Kosketus                                                                      

Kohde

Yksi kosketettu esine, joka painaa enintään 5 n/taso   

Kestoaika   

Yksi päivä/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole; ks. teksti

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Muuntelet jonkin esineen auraa siten, että se näyttäytyy paljastus-loitsuille (ja muille vastaavia kykyjä antaville loitsuille) joko taikuudettomana, määrittelemäsi kaltaisena taikaesineenä tai määrittelemäsi loitsun vaikutuksen alaisena.

Jos taikuusauraa säteilevään esineeseen langetetaan tunnistus tai sitä tarkastellaan jollakin vastaavalla tavalla, tarkastelija havaitsee auran väärennökseksi ja paljastaa esineen todelliset ominaisuudet, kunhan hän onnistuu Tahto-laistossa. Jos laisto epäonnistuu, hän uskoo auraa aidoksi eivätkä mitkään kokeilut paljasta, mistä esineen taikuudessa on todellisuudessa kyse.

Jos kohteena olevan esineen oma aura on poikkeuksellisen väkevä (kyseessä on esimerkiksi ikiluoma), taikuusaura ei tehoa esineeseen.

Huomautus: Taika-aseiden, -kilpien ja -haarniskojen on oltava valioesineitä, joten esimerkiksi keskivertoa tekoa oleva miekka näyttää taikuusauran lähettäjänä epäilyttävältä.

Kanavoija

Pieni neliönmuotoinen silkkitilkku, joka on kuljetettava auran saavan esineen yltä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.