Taianerittely

Näentä

Taso

Brd 6, Tkr/Vel 6

Osatekijät

P, E, K

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Kohteet   

Yksi esine tai olento/taso

Kestoaika   

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole tai Tahto mitätöi; ks. teksti

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Havaitset kaikki loitsut ja taikaominaisuudet tietyssä määrässä olentoja tai esineitä. Voit tarkastella kullakin kierroksella ilmaistoimintona yhtä näkemääsi olentoa tai esinettä. Jos kyseessä on taikaesine, saat selville kaikki esineen toimintatavat, sen, miten ne tarvittaessa aktivoidaan, ja sen, montako latausta esineessä on jäljellä (jos se käyttää latauksia). Jos kyseessä on esine tai olento, johon on langetettu voimassa olevia loitsuja, saat selville kunkin loitsun, sen vaikutuksen ja sen langettajatason.

Jos esine on jonkin olennon hallussa, esine voi yrittää Tahto-laistoa loitsun vaikutusta vastaan, mikäli sen haltija niin haluaa. Jos laisto onnistuu, et saa esineestä selville muuta kuin sen, mitä pystyt päättelemään katsomalla sitä. Laistossa onnistuneeseen esineeseen ei tehoa mikään muu taianerittely-loitsu 24 tuntiin.

Taianerittely ei tehoa ikiluomiin.

Kanavoija

Rubiinista tai safiirista hiottu pikkuruinen linssi, joka on upotettu kultaiseen luuppiin. Linssijalokiven on oltava vähintään 1 500 kr:n arvoinen.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.