Poispyyhintä

Muutanta

Taso

Brd 1, Tkr/Vel 1

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Kohde

Yksi loitsukäärö tai kaksi sivua   

Kestoaika

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Ks. teksti                                                                      

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Poispyyhintä poistaa kaiken kirjoituksen (niin tavanomaisen kuin taikavoimaisenkin) yhdestä loitsukääröstä tai yhdeltä tai kahdelta sivulta paperia, pergamenttia tai vastaavaa kirjoituspintaa. Tällä loitsulla voidaan pyyhkiä pois myös räjähtävät riimut, vartiokuvio, mustekäärmemerkki ja loihtomerkki mutta ei harhakirjoitusta eikä mitään tunnusmerkki-loitsua. Taikuudeton kirjoitus pyyhkiytyy automaattisesti, jos kosketat sitä eikä kukaan muu ole pitelemässä sen alustaa. Muussa tapauksessa taikuudettoman kirjoituksen pyyhkiytymisen mahdollisuus on 90 %.

Taikakirjoituksen pois pyyhkiminen vaatii sen koskettamista, ja lisäksi sinun on onnistuttava langettajatasotestissä (1n20 + langettajataso), jonka vaikeusaste on 15. (Puhdas 1 tai 2 merkitsee tässä testissä aina epäonnistumista.) Jos epäonnistut räjähtävien riimujen, vartiokuvion tai mustekäärmemerkin pyyhkimisessä, aktivoit kyseisen loitsun.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.