Pienoispirtti

Lietsonta [voima]

Taso

Brd 3, Tkr/Vel 3

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

20 j

Ilmiö

Säteeltään 20 j:n pallo, jonka keskellä on langettaja

Kestoaika   

2 tuntia/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Luot ympärillesi liikkumattoman ja läpinäkymättömän voimakenttäpallon, joka on haluamasi värinen. Puolet pallosta on maanpinnan yläpuolella ja toinen puoli maan sisällä. Pallon sisään mahtuu enintään yhdeksän muuta Keskikokoista olentoa, ja ne voivat kulkea tämän "pirtin" sisään ja siitä ulos vahingoittamatta sitä. Loitsu kuitenkin päättyy, jos langettaja itse poistuu pirtistä.

Lämpötila pirtin sisällä on 20°C, jos ulkolämpötila on –20°–40°C. Ulkolämpötila, joka on alle –20°C tai yli 40°C, laskee tai korottaa sisälämpötilaa yhdellä asteella jokaisesta asteesta, jolla alaraja alittuu tai yläraja ylittyy. Lisäksi pirtti suojaa luonnonvoimilta, kuten sateelta, tomupilviltä ja hiekkamyrskyiltä. Pirtti kestää kaikki voimakkuudeltaan hirmumyrskyä vähäisemmät tuulet, mutta hirmumyrsky (tuulennopeus 75+ v/t) tai sitä voimakkaampi tuuli tuhoaa sen.

Pirtin sisusta on puolipallon muotoinen. Voit valaista sen hämärästi tai pimentää sen milloin tahdot antamalla komennon. Vaikka pirtin muodostava voimakenttä on ulkoapäin läpinäkymätön, sisältä katsottuna se on läpinäkyvä. Ammukset, aseet ja useimmat loitsuvaikutukset läpäisevät pirtin kuin ilmaa vain, joskaan sen sisällä olijoita ei voi nähdä ulkopuolelta (ne ovat täydellisessä näkösuojassa).

Ainesosatekijä

Pieni kristallihelmi, joka pirstoutuu, kun loitsun kestoaika päättyy tai pirtti rauetetaan.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.