Nukutuksen
tunnusmerkki

Kiehdonta (pakotus) [mieleen kohdistuva]   

Taso

Pap 5, Tkr/Vel 5

Laistoheitto   

Tahto mitätöi                                                                  

Tämä loitsu toimii muutoin kuten kuoleman tunnusmerkki, mutta kaikki alle 10 KN:n olennot 60 jalan säteellä nukutuksen tunnusmerkistä vain vaipuvat 3n6×10 minuutiksi kooman kaltaiseen uneen. Toisin kuin nukutus-loitsussa, nukutettuja olentoja ei voida herättää taikuudettomin keinoin ennen tämän ajan päättymistä.

Kuoleman tunnusmerkistä poiketen nukutuksen tunnusmerkillä ei ole kestopisterajoitusta, vaan laukeamisensa jälkeen se pysyy joka tapauksessa aktivoituna 10 minuuttia langettajatasoa kohden.

Huomautus: Nukutuksen tunnusmerkkiä ja muita vastaavia taika-ansoja on vaikea havaita ja purkaa. Rosvo (ja vain rosvo) voi käyttää Etsintä-taitoa nukutuksen tunnusmerkin löytämiseen ja Laitteen purkaminen -taitoa sen toimintakyvyttömäksi tekemiseen. Kummankin taitotestin vaikeusaste on 25 + loitsutaso, joten nukutuksen tunnusmerkin tapauksessa se on aina 30.

Ainesosatekijä

Elohopeaa ja fosforia ja lisäksi tomuksi jauhetut timantti ja opaali, joiden yhteen laskettu arvo on vähintään 1 000 kr.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.