Loihtonäkö

Näentä

Taso

Tkr/Vel 3

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja                                                                     

Kestoaika

1 min/taso (P)

Tämä loitsu muuttaa silmäsi sinihohtoisiksi ja antaa sinulle kyvyn nähdä taikuusaurat 120 jalan säteellä itsestäsi. Vaikutus on muutoin samanlainen kuin taikuuden paljastus -loitsu, mutta loihtonäkö ei vaadi keskittymistä ja havaitsee aurojen sijainnin ja voimakkuuden nopeammin.

Saat tietoosi kaikkien näkökentässäsi olevien taikuusaurojen sijainnit ja voimakkuudet. Kuten taikuuden paljastus -loitsun kuvauksessa kerrotaan, auran voimakkuus riippuu loitsun tasosta tai esineen langettajatasosta. Voit selvittää kunkin auran taikuuden koulukunnan Loitsutuntemus-taitotestillä. (Suorita yksi testi auraa kohden; vaikeusaste on 15 + loitsutaso, muissa kuin loitsuvaikutuksissa 15 + puolet langettajatasosta.)

Jos keskityt perustoimintona johonkin sinusta 120 jalan säteellä sijaitsevaan olentoon, saat selville, onko sillä loitsunlangetus- tai loitsunomaisia kykyjä ja liittyvätkö nämä kyvyt oppi- vai jumaltaikuuteen (loitsunomaiset kyvyt näkyvät oppitaikuutena). Lisäksi havaitset voimakkaimman loitsun tai loitsunomaisen kyvyn, joka olennolla on sillä hetkellä käytettävissään.

Loihtonäkö voidaan muuttaa pysyväksi pysyvyys-loitsulla.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.