Leimuava kuula

Lietsonta [tuli]

Taso

Dru 2, Tkr/Vel 2

Osatekijät

P, E, A/JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)   

Ilmiö

Läpimitaltaan 5 j:n pallo

Kestoaika   

1 kierros/taso

Laistoheitto

Refleksi mitätöi

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Tämä loitsu luo roihuavan tulikuulan, joka kierii osoittamaasi suuntaan ja korventaa tielleen jääviä olentoja. Kuula liikkuu 30 jalkaa kierrosta kohden. Osana tätä liikkumista se voi kohota tai hypähtää enintään 30 jalan korkeudelle iskemään jotakin kohdetta. Jos se liikkuu tilaan, jossa on olento, se lakkaa liikkumasta kyseisen kierroksen ajaksi ja tuottaa olennolle 2n6 pistettä tulivaurioita, joskin onnistunut Refleksi-laisto mitätöi vauriot. Leimuava kuula voi kieriä alle 4 jalan korkuisten esteiden yli. Se sytyttää koskettamansa palavat aineet tuleen ja valaisee yhtä suuren alueen kuin soihtu.

Kuula liikkuu niin kauan kuin ohjailet sitä (tämä on sinulle liikkumistoiminto); muussa tapauksessa se vain pysyy paikoillaan roihuamassa. Se voidaan sammuttaa kaikin sellaisin keinoin, jotka sammuttaisivat vastaavan kokoisen normaalin tulen. Kuulan pinta on huokoinen ja joustava, joten kuula ei tuota vaurioita muutoin kuin liekeillään. Se ei voi sysiä olentoja väkisin syrjään eikä kaataa suuria esteitä. Leimuava kuula katoaa, jos se liikkuu loitsun kantaman ulkopuolelle.

Oppiloitsun ainesosatekijä

Talinpalanen, hyppysellinen tulikiveä ja ripaus rautajauhetta.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.