Jäljitelmä

Harhanta (varjo)

Taso

Tkr/Vel 7

Osatekijät

P, E, A, KoP

Langetusaika   

12 tuntia

Kantama

0 j

Ilmiö

Yksi kaksoisolento

Kestoaika

Silmänräpäyksellinen   

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Jäljitelmä voi luoda harhakaksoiskappaleen mistä tahansa olennosta. Kaksoisolento on osaksi todellinen, sillä se on muovattu jäästä tai lumesta. Se vaikuttaa täysin samanlaiselta kuin alkuperäinen olento, mutta sillä on vain puolet tämän tasoista tai kestonopista (ja puolitetun tason tai kestonoppamäärän mukaiset kestopisteet, valtit, taitotasot ja erikoiskyvyt). Et voi luoda jäljitelmää olennosta, jolla on yli kaksi kertaa langettajatasoasi enemmän kestonoppia tai tasoja. Sinun on suoritettava loitsun langetuksen yhteydessä Naamioituminen-testi, jolla selvitetään, miten yhdennäköisiä jäljitelmä ja alkuperäisolento ovat. Alkuperäisolennon tunteva olento voi havaita petkutuksen onnistuneella Havainnointi-testillä (jota vastaan langettaja kilpailee Naamioituminen-testillään) tai Aikeen aavistus -testillä (VA 20).

Jäljitelmä tottelee sinua joka hetki täydellisesti. Sinun ja sen välillä ei ole mitään erityistä ajatusyhteyttä, joten sinun on välitettävä käskysi sille jollakin muulla tavoin. Jäljitelmän ominaisuudet eivät voi kehittyä. Se ei voi korottaa tasoaan tai kykyjään. Jos sen kestopisteet hupenevat 0:aan tai se tuhoutuu muulla tavoin, se muuttuu jälleen lumeksi ja sulaa hetkessä olemattomiin. Jäljitelmän kärsimät vauriot voidaan korjata monimutkaisella menetelmällä, joka vaatii 24 tuntia aikaa, täysin varustellun taikalaboratorion ja 100 kultarahaa kestopistettä kohden.

Ainesosatekijä

Loitsu langetetaan suunnilleen olennon muotoiseen lumi- tai jäähahmoon, jonka sisään on pantu palanen jäljiteltävää olentoa (hius, kynsi tms.). Lisäksi loitsu vaatii 100 kultarahan arvosta rubiinitomua jokaista luotavan jäljitelmän kestonoppaa kohden.

KoP-maksu

100 KoP jokaista luotavan jäljitelmän kestonoppaa kohden (kuitenkin vähintään 1 000 KoP).


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.