Huitova nyrkki

Lietsonta [voima]

Taso

Tkr/Vel 8Voimakkuus 8                                                   

Osatekijät   

P, E, K/JK

Tämä loitsu toimii muutoin kuten torjuva käsi, mutta sen lisäksi, että käsi voi asettua sinun ja jonkin vihollisesi väliin, se voi iskeä tai puskea yhtä valitsemaasi vihollista. Loitsun luoma leijuva käsi ehtii yhden kierroksen aikana hyökätä ja lisäksi liikkua enintään 60 jalkaa. Koska ohjailet kättä itse, se ei pysty havaitsemaan näkymättömiä tai näkösuojassa olevia olentoja tai hyökkäämään niitä vastaan sen tehokkaammin kuin sinäkään.

Käsi hyökkää kerran kierroksessa, ja sen hyökkäyshyvitys on yhtä kuin langettajatasosi + Älykkyys-, Viisaus- tai Karisma-muuntimesi (sen mukaan, oletko velho, pappi vai taikuri), +11 käden Voimakkuus-arvosta (33), –1 siitä että käsi on Iso. Käsi tuottaa onnistuneella hyökkäyksellä 1n8+11 pistettä vaurioita, ja kaikkien olentojen, joihin se osuu, on onnistuttava Sitkeys-laistossa (tämän loitsun laiston vaikeusastetta vastaan) tai ne lamaantuvat 1 kierrokseksi. Loitsun suuntaus uuteen kohteeseen on liikkumistoiminto.

Huitova nyrkki voi myös asettua sinun ja vihollisesi väliin kuten torjuva käsi tai puskea vihollista kuten sysivä käsi, joskin se saa Voimakkuus-testiin hyvitystä +15.

Papit, jotka kykenevät langettamaan tämän loitsun, lisäävät sen nimeen oman jumaluutensa nimen.

Oppiloitsun kanavoija

Nahkahansikas.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.