Herääminen

Muutanta

Taso

Dru 5

Osatekijät

P, E, JK, KoP

Langetusaika   

24 tuntia

Kantama

Kosketus

Kohde

Kosketettu eläin tai puu                                                

Kestoaika

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Tahto mitätöi

Loitsunsieto

Pätee

Herätät puussa tai eläimessä ihmisenkaltaisen tietoisuuden. Tämä vaatii sinulta onnistuneen Tahto-laiston (VA 10 + eläimen kestonoppamäärä langetushetkellä tai puun kestonoppamäärä sen jälkeen, kun se on herännyt).

Herätetty eläin tai puu suhtautuu sinuun ystävällisesti. Sinulla ei ole mitään erityistä tunne- tai ajatusyhteyttä herättämääsi olentoon, joskin se palvelee sinua yksittäisissä tehtävissä tai hankkeissa, jos ilmaiset sille toiveesi.

Herätetyllä puulla on muutoin samat ominaisuudet kun elävöitetyllä esineellä, mutta sen olentotyypiksi tulee kasvi ja sen Älykkyys-, Viisaus- ja Karisma-arvot ovat kukin 3n6. Herätetty kasvi saa kyvyn liikutella raajojaan, juuriaan, köynnöksiään jne., ja sillä on samanlaiset aistit kuin ihmisellä.

Herätetty eläin saa 3n6 Älykkyyttä, +1n3 Karismaa ja +2 KN. Sen olentotyypiksi tulee taikaeläin (muunneltu eläin). Herätetty eläin ei voi toimia eläintoverina, famuluksena tai paladiinin ratsuna.

Herätetty puu tai eläin osaa puhua yhtä langettajan osaamaa kieltä ja lisäksi yhtä ylimääräistä langettajan osaamaa kieltä jokaista mahdollista Älykkyys-hyvityspistettään kohden.

KoP-maksu

250 KoP.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.