Heikkouden
tunnusmerkki

Mananta

Taso   

Pap 7Tkr/Vel 7                                                                     

Tämä loitsu toimii muutoin kuten kuoleman tunnusmerkki, mutta kaikki olennot 60 jalan säteellä heikkouden tunnusmerkistä vain kärsivät musertavasta heikkoudentunteesta, joka tuottaa 3n6 pistettä Voimakkuus-vaurioita.

Toisin kuin kuoleman tunnusmerkillä, heikkouden tunnusmerkillä ei ole kestopisterajoitusta; laukeamisensa jälkeen heikkouden tunnusmerkki pysyy joka tapauksessa aktivoituna 10 minuuttia langettajatasoa kohden.

Huomautus: Heikkouden tunnusmerkkiä ja muita vastaavia taika-ansoja on vaikea havaita ja purkaa. Rosvo voi ainoana hahmoluokkana käyttää Etsintä-taitoa heikkouden tunnusmerkin löytämiseen ja Laitteen purkaminen -taitoa sen toimintakyvyttömäksi tekemiseen. Kummankin taitotestin vaikeusaste on 25 + loitsutaso, joten heikkouden tunnusmerkin tapauksessa se on aina 32.

Ainesosatekijä

Elohopeaa ja fosforia ja lisäksi tomuksi jauhetut timantti ja opaali, joiden yhteen laskettu arvo on vähintään 5 000 kr.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.