Heijastettu
kuvajainen

Harhanta (varjo)

Taso

Brd 6, Tkr/Vel 7

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)

Ilmiö

Yksi varjokaksoisolento

Kestoaika   

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Tahdolla harhaksi tunnistaminen (vaatii vuorovaikutusta)   

Loitsunsieto

Ei päde

Ammennat Varjojen sfääristä energiaa ja luot siitä osittain todellisen harhakaksoisolentosi. Heijastettu kuvajainen näyttää, kuulostaa ja haisee sinulta mutta on aineeton. Kuvajainen matkii toimiasi (myös puhettasi), ellet ohjaa sitä toimimaan jotenkin toisin (mikä on liikkumistoiminto).

Voit nähdä kuvajaisen silmin ja kuulla sen korvin niin kuin seisoisit sen paikalla, ja voit siirtyä omista aistimuksistasi sen aistimuksiin tai takaisin omalla vuorollasi ilmaistoimintona. Kun käytät kuvajaisen aisteja, oma ruumiisi katsotaan sokaistuneeksi ja kuuroutuneeksi.

Halutessasi mikä tahansa langettamasi loitsu, jonka kantama on kosketus tai sitä pitempi, voi saada alkunsa heijastetusta kuvajaisesta eikä sinusta. Heijastettu kuvajainen ei voi langettaa itseensä muita loitsuja kuin harhantaloitsuja. Muihin kohteisiin loitsut vaikuttavat normaalisti, vaikka ne saavatkin alkunsa heijastetusta kuvajaisesta.

Esineisiin heijastettu kuvajainen vaikuttaa niin kuin ne olisivat onnistuneet Tahto-laistossaan ja tunnistaneet sen harhaksi.

Sinulla on oltava kaiken aikaa vaikutuslinja heijastettuun kuvajaiseen. Jos vaikutuslinja katkeaa, loitsu päättyy. Jos käytät ulottuvuusovea, kaukosiirtoa, sfäärinvaihtoa tai vastaavia loitsuja, jotka katkaisevat vaikutuslinjan vaikka vain hetkeksikin, loitsu päättyy.

Ainesosatekijä

Pieni sinua esittävä jäljennös (nukke), jonka valmistushinta on 5 kr.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.