Hahmonvaihto

Muutanta

Taso

Dru 9Eläimet 9Tkr/Vel 9                                          

Osatekijät

P, E, K

Langetusaika   

perustoiminto

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja

Kestoaika   

10 min/taso (P)

Tämä loitsu toimii muutoin kuten muodonmuutos, mutta voit ottaa minkä tahansa olennon muodon (ja minkätyyppisen ja -kokoisen tahansa, Minimaalisesta Giganttiseen), kunhan olento ei ole ainoa laatuaan vaan jonkin lajin edustaja. Otettavalla muodolla voi olla kestonoppia enintään langettajatasosi verran (kuitenkin aina enintään 25 KN). Toisin kuin muodonmuutoksella, tällä loitsulla voidaan ottaa myös ruumiiton muoto tai huurumuoto.

Saat kaikki ottamasi muodon poikkeuskyvyt ja yliluonnolliset kyvyt (sekä hyökkäykset että muut ominaisuudet), mutta menetät omat yliluonnolliset kykysi. Myös olentotyyppisi vaihtuu uuden muotosi olentotyypiksi. Uusi muoto ei tuota sinulle totutteluvaikeuksia. Ruumiinosasi ja varusteesi, jotka joutuvat irralleen muusta ruumiistasi, eivät palaudu alkuperäiseen muotoonsa.

Voit muuttua käytännössä miksi tahansa tuntemaksesi olennoksi. Voit vaihtaa hahmoasi kerran kierroksessa ilmaistoimintona. Muutos tapahtuu joko välittömästi ennen jotakin muuta toimintoasi tai välittömästi sen jälkeen, mutta ei toiminnon aikana. Jos käytät tätä loitsua naamioitumiseen, saat Naamioituminen-testiisi hyvitystä +10.

Kanavoija

Jadesta tehty otsapanta, jonka arvo on vähintään 1 500 kr ja joka sinun on asetettava päähäsi langetuksen aikana. (Kun vaihdat hahmoa, kanavoija sulautuu uuteen muotoosi.)


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.