Energiankestävyys

Estäntä

Taso

Dru 2, Pal 2, Pap 2, Sam 1, Tkr/Vel 2, Tuli 3   

Osatekijät

P, E, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Kosketus

Kohde

Kosketettu olento

Kestoaika

10 min/taso

Laistoheitto

Sitkeys mitätöi (vaaraton)

Loitsunsieto

Pätee (vaaraton)

Tämä estäntäloitsu antaa olennolle suojaa valitsemasi energiatyypin (happo, kylmyys, sähkö, tuli tai ääni) aiheuttamilta vaurioilta. Loitsittu saa valittua energiatyyppiä vastaan energiankestävyyttä 10, mikä tarkoittaa, että aina kuin olento altistuu kyseisen tyypin vaurioille (ovatpa ne peräisin luonnollisesta tai taikalähteestä), vaurioista vähennetään 10 pistettä ennen kuin ne vaikuttavat olennon kestopisteisiin. Vähennys kasvaa 7. tasolla 20 pisteeseen ja 11. tasolla enimmäismääräänsä eli 30 pisteeseen. Loitsu suojaa myös vastaanottajansa varusteita.

Energiankestävyys torjuu vain vaurioita, joten loitsittu altistuu hyökkäysten mahdollisille haitallisille sivuvaikutuksille tavalliseen tapaan.

Huomautus: Energiankestävyys voi limittyä kestoajaltaan (mutta ei kasautua vaikutuksiltaan) suoja energialta -loitsun kanssa. Jos hahmo on suojattu sekä suojalla energialta että energiankestävyydellä, suoja energialta ehkäisee vaurioita ensin, kunnes sen voima ehtyy.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.