Kahlekuninkuus
(Ket)

Haarniskan testisakko

Testi

Alla olevassa taulukossa on lueteltu erilaisia pidäkkeitä ja Kahlekuninkuuden vaikeusasteet niistä vapautumiseksi.

Kahlekuninkuuden vaikeusasteita

Pidäke

Kahlekuninkuuden VA

Köydet

Köyttäjän Köydenkäyttö-testi +10

Verkko, kasvien hallinta -loitsu, kasvien käskytys -loitsu, köyden elävöitys -loitsu tai takerrutus-loitsu

20

Jalkanaru-loitsu

23

Kahleraudat

30

Ahdas tila

30

Valiokahleraudat

35

Paini

Vihollisen painitestin tulos               

Köydet

Kahlekuninkuus-testisi kilpailee köyttäjän Köydenkäyttö-testiä vastaan. Koska köyttäminen on helpompaa kuin köysistä vapautuminen, köyttäjä saa testiinsä hyvitystä +10.

Kahleraudat ja valiokahleraudat

Kahleraudoista vapautumisen vaikeusaste riippuu rautojen laadusta.

Ahdas tila

Taulukossa ilmoitettu vaikeusaste tarkoittaa ahtautumista läpi sellaisen tilan, johon pääsi mahtuu mutta hartiasi eivät. Jos tila on pitkä, voit joutua suorittamaan useita testejä. Et voi yrittää ahtautua läpi sellaisen tilan, johon pääsi ei mahdu.

Paini

Voit yrittää irtautua painista tai vapautua sidonnasta Kahlekuninkuus-testillä, jota vastaan vihollisesi kilpailee painitestillään. Jos voitat, et olet enää painissa.

Toiminto

Kun haluat vapautua köysistä, kahleraudoista tai muista pidäkkeistä (paitsi painista), Kahlekuninkuus-testin suorittaminen vaatii 1 minuutin työn. Vapautuminen verkosta tai kasvien hallinta-, kasvien käskytys-, köyden elävöitys- tai takerrutus-loitsusta on täyskierrostoiminto. Painista tai sidonnasta irtautuminen on perustoiminto. Ahtaan tilan läpi tunkeutuminen kestää vähintään 1 minuutin, mahdollisesti kauemminkin, jos tila on pitkä.

Uusi yritys

Vaihtelee. Voit yrittää uudestaan, jos olet tunkeutumassa läpi ahtaan tilan, joka vaatii useita testejä. Tilanteen salliessa voit suorittaa ylimääräisiä testejä tai jopa valita 20:n, kunhan kukaan ei kilpaile tietoisesti sinua vastaan.

Muuta

Jos sinulla on Notkeus-valtti, saat Kahlekuninkuus-testeihisi hyvitystä +2.

Myötävaikutukset


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.