Ylösnousemus

Loihdinta (parannus)

Taso

Pap 7

Langetusaika   

10 minuuttia                                                            

Tämä loitsu toimii muutoin kuten kuolleista nostatus, mutta se voi palauttaa henkiin ja täysiin voimiinsa minkä tahansa kuolleen olennon.

Vanhan ruumiin kunto ei vaikuta loitsun onnistumiseen. Olento voidaan herättää henkiin, kunhan sen ruumiista on jäljellä pienikin osa, mutta sen ruumiinosan, johon loitsu langetetaan, on täytynyt olla kiinni olennon ruumiissa tämän kuolinhetkellä. (Hajautus-loitsun surmaaman olennon jäännökset katsotaan tällaiseksi pieneksi osaksi.) Henkiin herätettävä olento on saanut olla kuolleena enintään 10 vuotta langettajatasoa kohden.

Kun loitsu on saatettu loppuun, olento herää välittömästi henkiin, sillä on täysi kestopistemääränsä, se on muutoinkin täysin terve ja sillä on käytettävissään kaikki kuolinhetkellään alustettuina olleet loitsunsa. Loitsittu menettää kuitenkin yhden tason (tai 2 pistettä Ruumiin­kunnostaan, jos se oli kuollessaan 1. tasolla). (Jos olennon Ruk olisi tämän vähennyksen jälkeen 0 tai sen alle, olentoa ei voida herättää henkiin.) Tätä tason tai Ruumiinkunnon menetystä ei voida korjata millään keinoin.

Tällä loitsulla voidaan herättää henkiin myös olento, joka on tapettu surmavaikutuksella tai muutettu epäkuolleeksi ja sitten tuhottu.

Ylösnousemus ei tehoa olentoon, joka on kuollut vanhuuteen. Elementaaleja, rakentoja, vierasolioita ja tuhoamattomia epäkuolleita ei voida herättää henkiin tällä loitsulla.

Ainesosatekijä

Pirskoteltua pyhää vettä ja vähintään 10 000 kr:n arvosta timantteja.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.