Tuulenpyörre

Lietsonta [ilma]

Taso

Dru 8, Ilma 8

Osatekijät

P, E, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Pitkä (400 j + 40 j/taso)

Ilmiö

Tuulenpyörre, joka on 10 j leveä juurestaan, 30 j leveä huipultaan ja 30 j korkea

Kestoaika

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Refleksi mitätöi; ks. teksti

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Tämä loitsu luo voimakkaan tuulenpyörteen, joka voi liikkua niin ilmassa, maalla kuin vedenkin päällä 60 jalkaa kierroksessa. Voit ohjailla pyörteen jokaista liikettä, jos keskityt siihen, tai määrittää sille ennalta jonkin liikesarjan. Sekä pyörteen liikkeiden ohjailu että liikesarjan vaihtaminen ovat sinulle perustoimintoja. Pyörre liikkuu aina sinun vuorollasi. Jos pyörre poistuu loitsun kantamalta, se liikkuu umpimähkään ja hallitsemattomasti 1n3 kierrosta ja haihtuu sitten. (Et saa pyörrettä enää takaisin hallintaasi, vaikka se palaisikin loitsun kantamalle.)

Kaikkien Isojen ja sitä pienempien olentojen, jotka joutuvat kosketuksiin pyörteen kanssa, on onnistuttava Refleksi-laistossa tai ne kärsivät 3n6 pistettä vaurioita. Keskikokoisten ja sitä pienempien olentojen, jotka epäonnistuvat tässä ensimmäisessä laistossaan, on onnistuttava toisessa laistossa tai pyörre nostaa ne ilmaan ja alkaa kieputtaa niitä vinhasti, mikä tuottaa niille 1n8 pistettä vaurioita joka kierroksella sinun vuorollasi (ei laistoa). Voit määrätä pyörteen jättämään kantamansa olennot kyydistään milloin tahdot, jolloin ne putoavat sinne, missä jättämishetkellä ovat.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.