Turvatupa

Loihdinta (luonti)

Taso

Brd 4, Tkr/Vel 4

Osatekijät

P, E, A, K; ks. teksti

Langetusaika   

10 minuuttia

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)   

Ilmiö

20 × 20 j:n rakennelma

Kestoaika   

2 tuntia/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Luot vankan mökin tai majan, jonka rakennusaineina ovat loitsun langettamisalueella tavalliset ainekset. Asumuksen lattia on tasainen, puhdas ja kuiva. Asumus muistuttaa kaikin puolin normaalia mökkiä, ja siinä on vankka ovi, kaksi luukuin suljettavaa ikkunaa ja pieni tulisija.

Loitsu ei luo asumukseen lämmitys- tai viilennyskeinoja (tosin siinä on normaali eristys). Niinpä sitä on lämmitettävä kuten mitä tahansa normaalia asumusta, ja voimakas kuumuus vaikuttaa siihen ja sen sisällä olijoihin. Asumus on kuitenkin muilta osin huomattavan turvallinen – se on rakennusaineistaan riippumatta yhtä vankka kuin normaali kivirakennus. Asumus kestää liekkejä ja tulta niin kuin se olisi tehty kivestä. Se kestää kaikkia normaaleja ammuksia (mutta ei piirityslaitteiden tai jättiläisten paiskomia ammuksia).

Asumuksen ovi, ikkunaluukut ja jopa savupiippu ovat murtovarmoja; kaksi ensin mainittua ovat loihtolukittuja ja viimeksi mainittu on suojattu huipulla olevalla rautaristikolla ja kapealla hormilla. Kaikki kolme sisääntuloväylää on suojattu myös hälytys-loitsulla. Lisäksi asumus sisältää näkymättömän palvelijan, joka palvelee sinua koko turvatuvan kestoajan.

Asumuksessa on yksinkertainen kalustus – kahdeksan vuodetta, pukkipöytä, kahdeksan jakkaraa ja kirjoituspöytä.

Ainesosatekijä

Nelikulmainen kivensiru, jauhettua kalkkia, muutama hiekanjyvä, ripaus vettä ja puutikkuja. Lisäksi näkymätön palvelija -loitsun ainekset (narunpätkä ja puunpala), jos asumukseen halutaan tämä ominaisuus.

Kanavoija

Hälytys-loitsun kanavoija (hopealankaa ja pieni soittokello), jos asumukseen halutaan tämä ominaisuus.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.