Tulokielto

Estäntä

Taso

Pap 6

Osatekijät

P, E, A, JK

Langetusaika   

6 kierrosta

Kantama

Keskipitkä (100 j + 10 j/taso)

Alue

60 × 60 × 60 j:n kuutio/taso (M)   

Kestoaika   

Pysyvä

Laistoheitto

Ks. teksti                                                                      

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Tulokielto estää kaiken sfäärimatkailun loitsun alueelle ja alueen sisäpuolella. Kielto kattaa kaikki kaukosiirtoloitsut (kuten kaukosiirron ja ulottuvuusoven), sfäärinvaihdon, astraalimatkailun, eetterimatkailun ja kaikki esiinloihdintaloitsut. Tällaiset vaikutukset epäonnistuvat automaattisesti.

Lisäksi loitsu tuottaa vaurioita alueelle saapuville olennoille, joilla on eri hengenlaatu kuin sinulla. Vaikutuksen voimakkuus riippuu siitä, millä tavoin alueelle saapuvan olennon hengenlaatu poikkeaa omastasi (ks. alla). Olento, joka on alueen sisäpuolella loitsun langetushetkellä, ei kärsi vaurioita, mutta jos se poistuu alueelta ja yrittää palata myöhemmin takaisin, loitsu vaikuttaa tuolloin normaalisti.

Sama hengenlaatu

Ei vaikutusta. Olento voi liikkua alueelle vapaasti (joskaan ei sfäärimatkailun turvin).

Eri hengenlaatu joko akselilla laki–kaaos tai hyvyys–pahuus

Olento kärsii 6n6 pistettä vaurioita. Onnistunut Tahto-laisto puolittaa vauriot, ja loitsunsieto pätee niitä vastaan.

Eri hengenlaatu sekä akselilla laki–kaaos että hyvyys–pahuus

Olento kärsii 12n6 pistettä vaurioita. Onnistunut Tahto-laisto puolittaa vauriot, ja loitsunsieto pätee niitä vastaan.

Halutessasi voit lisätä loitsuun tunnussanan, jonka eri hengenlaatua olevat olennot voivat lausua alueelle saapuessaan ja välttää siten vauriot. Sinun on valittava tämä vaihtoehto (ja tunnussana) langetushetkellä.

Taikuuden rauetus ei raueta tulokielto-vaikutusta, ellei rauettajan taso ole vähintään sama kuin sinun langettajatasosi.

Et voi langettaa tulokielto-vaikutuksia limittäin. Jos yrität, tuoreempi vaikutus pysähtyy vanhemman vaikutuksen rajalle.

Ainesosatekijä

Ripaus pyhää vettä ja harvinaisia suitsukkeita, joiden arvo on vähintään 1 500 kr ja lisäksi 1 500 kr jokaista 60 × 60 × 60 j:n kuutiota kohden. Jos loitsuun liitetään tunnussana, harvinaisia suitsukkeita on poltettava vähintään 1 000 kr:n arvosta lisää, ja jokainen 60 × 60 × 60 j:n kuutio maksaa 1 000 kr ylimääräistä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.