Tulensiemenet

Loihdinta (luonti) [tuli]

Taso

Aurinko 6, Dru 6, Tuli 6

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Kosketus                                                                      

Kohteet   

Enintään neljä kosketettua tammenterhoa tai enintään   
kahdeksan kosketettua piikkipaatsamanmarjaa

Kestoaika   

10 min/taso tai kunnes käytetään

Laistoheitto

Ei ole tai Refleksi puolittaa; ks. teksti

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tulensiemenillä on kaksi eri versiota: muutat joko tammenterhoja roiskeaseiksi, joita sinä tai joku muu hahmo voi heittää, tai piikkipaatsamanmarjoja pommeiksi, jotka voit räjäyttää milloin tahdot.

Terhokranaatti

Enintään neljä tammenterhoa muuttuu roiskeaseiksi, jotka voidaan singota enintään 100 jalan päähän. Haluttuun kohteeseen osuminen vaatii onnistuneen kantamakosketushyökkäyksen. Terhot tuottavat yhteensä kaikkiaan 1n6 pistettä tulivaurioita langettajatasoasi kohden (kuitenkin enintään 20n6), ja voit jakaa vaurionopat terhojen kesken kuten tahdot.

Kukin terho räjähtää heti, kun se osuu johonkin kiinteään pintaan. Normaalien tulivaurioidensa lisäksi terho tuottaa 10 jalan säteellä 1 pisteen verran roiskevaurioita vaurionoppaa kohden ja sytyttää palamaan kaikki tällä alueella olevat tulenarat aineet. Tällä alueella oleva olento, joka onnistuu Refleksi-laistoheitossa, kärsii vain puolet roiskevaurioista. Olento, johon terho osuu suoraan, ei saa laistoheittoa.

Paatsamanmarjapommi

Muutat enintään kahdeksan piikkipaatsamanmarjaa pommeiksi. Paatsamanmarjat jätetään yleensä johonkin paikkaan, koska ne ovat liian kevyitä tehokkaiksi heittoaseiksi (niitä voidaan heittää vain 5 jalan päähän). Jos olet 200 jalan säteellä marjoista ja lausut käskysanan, kukin marja räjähtää välittömästi, tuottaa 1n8 pistettä tulivaurioita +1 pisteen/langettajataso kaikille olennoille säteeltään 5 jalan purkauksen alueella ja sytyttää palamaan kaikki tulenarat aineet 5 jalan säteellä. Alueella oleva olento, joka onnistuu Refleksi-laistoheitossa, kärsii vain puolet vaurioista.

Ainesosatekijä

Terhoja tai paatsamanmarjoja.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.