Rautaruumis

Muutanta

Taso

Maa 8, Tkr/Vel 8   

Osatekijät

P, E, A/JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                         

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja

Kestoaika   

1 min/taso (P)

Tämä loitsu muuttaa ruumiisi eläväksi raudaksi, minkä ansiosta saat useita voimallisia sieto-ominaisuuksia ja kykyjä.

Saat vauriovähennystä 15/adamantiini. Olet immuuni hukkumiselle, kriittisille osumille, kuuroutukselle, kykyvaurioille, lamautukselle, myrkyille, sokaisulle, taudeille, sähkölle ja kaikille loitsuille ja hyökkäyksille, jotka vaikuttavat elintoimintoihisi tai hengitykseesi, koska tämän loitsun voimassaoloaikana sinulla ei ole elintoimintoja etkä hengitä. Kärsit vain puolet minkä tahansa hapon tai tulen tuottamista vaurioista. Toisaalta muutut haavoittuvaksi sellaisille erikoishyökkäyksille, jotka vaikuttavat rautagolemeihin.

Saat tehostushyvitystä +6 Voimakkuus-arvoosi, mutta toisaalta saat sakkoa –6 Ketteryyteesi (Ketteryys-arvo on kuitenkin aina vähintään 1) ja nopeutesi laskee puoleen normaalista. Oppiloitsujen epäonnistumismahdollisuutesi on 50 %, ja saat haarniskan testisakkoa –8 eli aivan kuin olisit pukeutunut ritarihaarniskaan. Et voi juoda mitään (etkä siten käyttää taikajuomia) etkä soittaa puhallinsoittimia.

Aseettomat hyökkäyksesi tuottavat vaurioita saman verran kuin kokoisellesi sopiva kurikka (Pienillä hahmoilla 1n4 ja Keskikokoisilla hahmoilla 1n6), ja kun suoritat aseettomia hyökkäyksiä, sinut katsotaan aseistautuneeksi.

Painosi kymmenkertaistuu, minkä vuoksi uppoat vedessä kuin kivi. Kestät kuitenkin ilmanpuutetta ja jopa valtameren pohjan musertavaa painetta – ainakin kunnes loitsun kestoaika päättyy.

Oppiloitsun ainesosatekijä

Pieni raudankappale, joka on aiemmin kuulunut joko rautagolemiin, sankarin haarniskaan tai piirityslaitteeseen.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.