Rautapuu

Muutanta

Taso

Dru 6

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

1 minuutti/luotu n

Kantama

0 j

Ilmiö

Rautapuuesine, joka painaa enintään 5 n/taso   

Kestoaika   

Yksi päivä/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Rautapuu on taikavoimaista ainetta, jota druidit valmistavat tavallisesta puusta. Rautapuu on muutoin kuin mitä tahansa luonnonpuuta, mutta se on yhtä lujaa, painavaa ja tulenkestävää kuin teräs. Loitsut, jotka vaikuttavat metalliin tai rautaan, eivät tehoa rautapuuhun. Loitsut, jotka vaikuttavat puuhun, vaikuttavat myös rautapuuhun, joskaan rautapuu ei pala. Jos käytät tätä loitsua yhdessä puun muovauksen tai jonkin puuhun liittyvän Käsityöläisyys-testin kanssa, voit valmistaa puuesineitä, joilla on teräsesineiden ominaisuudet. Voit esimerkiksi luoda puisia levyhaarniskoja ja puisia miekkoja, jotka ovat yhtä kestäviä kuin tavalliset teräsvastineensa. Druidit voivat käyttää tällaisia esineitä esteittä.

Jos valmistat vain puolet siitä rautapuumäärästä, jonka loitsu tavallisesti sallii, kaikki tällä tavoin luomasi aseet, kilvet ja haarniskat katsotaan taikaesineiksi, jotka antavat tehostushyvitystä +1.

Ainesosatekijä

Valmistettavan rautapuuesineen muotoon muovattua puuta.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.