Puusauva

Muutanta

Taso

Dru 7

Osatekijät

P, E, K

Langetusaika   

1 kierros                                                                     

Kantama

Kosketus                                                                      

Kohde

Kosketettu langettajan taistelusauva   

Kestoaika   

1 tunti/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Muutat tätä loitsua varten valmistetun taistelusauvan Valtavaksi, puupaimenen kaltaiseksi olennoksi, joka on noin 24 jalan korkuinen. Kun upotat sauvan toisen pään maahan ja lausut langetuksen päätteeksi oikean käskysanan, sauvasi muuttuu olennoksi, joka on ulkonäöltään ja taistelukyvyiltään aivan kuin puupaimen. Sauvan luoma puupaimen puolustaa sinua ja tottelee kaikkia ääneen lausuttuja käskyjä. Se ei kuitenkaan ole oikea puupaimen; se ei voi viestiä oikeiden puupaimenien kanssa eikä hallita puita. Jos sauvan luoman puupaimenen kestopisteet hupenevat 0:aan tai sen alle, se murenee tomuksi ja sauva tuhoutuu. Muussa tapauksessa sauva palaa alkuperäiseen muotoonsa, kun loitsun kestoaika päättyy (tai kun loitsu pyörretään), ja sitä voidaan käyttää tämän loitsun kanavoijana yhä uudelleen. Sauvan luoma puupaimen on luotaessa aina täysissä voimissaan, vaikka se olisi kärsinyt vaurioita edellisellä ilmestymiskerrallaan.

Kanavoija

Taistelusauva, joka täytyy valmistaa erikseen tätä loitsua varten. Sauvan puuaines on otettava terveestä saarnin, tammen tai marjakuusen oksasta ja sen jälkeen kuivatettava, veistettävä sauvan muotoon, koristeltava kaiverruksin ja kiillotettava (tähän kaikkeen kuluu 28 päivää).

Et voi osallistua seikkailuihin tai muuhun vaativaan toimintaan sinä aikana, kun valmistat sauvaa.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.