Puukulku

Loihdinta (kaukosiirto)

Taso

Dru 5, Sam 4

Osatekijät

P, E, JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja

Kestoaika   

1 tunti/taso tai kunnes kulutetaan loppuun; ks. teksti   

Voit astua puun sisään ja siirtyä sieltä jonkin toisen puun sisälle. Kaikkien puukulkuun käyttämiesi puiden on oltava samaa lajia ja elossa, ja niiden ympärysmitan on oltava vähintään sama kuin sinun ympärysmittasi. Kun astut esimerkiksi tammeen, saat välittömästi tietoosi kaikkien muiden matkustuskantamalla (ks. alla) olevien tammien sijainnin, minkä jälkeen voit valita, siirrytkö toiseen puuhun vai astutko takaisin ulos nykyisestä puustasi. Voit siirtyä mihin tahansa alla ilmoitetulla matkustuskantamalla sijaitsevaan, samaa lajia olevaan puuhun.

Puulaji

Matkustuskantama   

Tammi, saarni, marjakuusi   

3 000 jalkaa

Jalava, lehmus

2 000 jalkaa

Muu lehtipuu

1 500 jalkaa

Mikä tahansa havupuu

1 000 jalkaa

Kaikki muut puut

500 jalkaa

Voit siirtyä puusta toiseen enintään kerran langettajatasoa kohden (astuminen ensimmäisen puun sisään lasketaan osaksi ensimmäistä siirtymistä). Loitsu on voimassa, kunnes sen kestoaika päättyy tai kunnes astut jostakin puusta ulos. Siirtyminen puusta toiseen on täyskierrostoiminto.

Voit halutessasi jäädä puun sisään siirtymättä sieltä mihinkään, mutta tällöin sinkoudut ulos, kun loitsu päättyy. Jos puu, johon olet piiloutunut, kaadetaan tai poltetaan, saat surmasi ellet poistu siitä ennen kuin tuhotyö on saatettu loppuun.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.