Piilosivu

Muutanta

Taso

Brd 3, Tkr/Vel 3

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

10 minuuttia

Kantama

Kosketus                                                                      

Kohde

Kosketettu sivu, jonka koko on enintään 3 j2

Kestoaika   

Pysyvä

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Piilosivu muuttaa kirjoitetun sivun sisältöä siten, että se näyttää joltakin aivan muulta kirjoitukselta. Jos kyseessä on loitsukirjoitus, se voidaan muuttaa näyttämään joltakin toiselta loitsulta. Piilosivuun voidaan langettaa räjähtävät riimut ja mustekäärmemerkki.

Piilosivun sisältöä ei voida selvittää pelkän kieltenymmärrys-loitsun avulla. Voit paljastaa alkuperäisen sisällön lausumalla asettamasi tunnussanan. Tämän jälkeen voit tarkastella sivua sellaisena kuin se todellisuudessa on ja palauttaa sen sitten piilosivu-muotoonsa aina halutessasi. Voit myös lakkauttaa loitsun lausumalla tunnussanan kahdesti peräkkäin. Taikuuden paljastus havaitsee sivusta hohtavan heikkoa taikuutta mutta ei paljasta sivun todellista sisältöä. Tosinäkö havaitsee, että sivulla on kätkettyä tekstiä, mutta ei paljasta sen sisältöä, ellei sitä langeteta yhdessä kieltenymmärryksen kanssa. Piilosivu-loitsu voidaan rauettaa, ja kätketyt kirjoitukset voidaan tuhota poispyyhintä-loitsulla.

Ainesosatekijä

Jauhettuja sillinsuomuja ja aarnivalkean ydintä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.