Paluusana

Loihdinta (kaukosiirto)

Taso

Dru 8, Pap 6

Osatekijät

P

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Rajaton

Kohde

Langettaja ja joko kosketetut esineet tai kosketetut vapaaehtoiset olennot

Kestoaika   

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Ei ole tai Tahto mitätöi (vaaraton, esine)

Loitsunsieto

Ei päde tai Pätee (vaaraton, esine)

Kun lausut paluusanan, kaukosiirryt silmänräpäyksessä takaisin turvapaikkaasi. Sinun on määriteltävä tämä turvapaikka loitsua alustaessasi, ja paikan on oltava sinulle hyvin tuttu. Tila, johon sanan lausuttuasi saavut, voi olla enintään 10 × 10 jalan kokoinen. Voit siirtyä sfäärin sisällä miten kauas tahansa, mutta et voi matkata sfääristä toiseen. Voit siirtää itsesi lisäksi kaikki kantamasi esineet, kunhan niiden paino ei ylitä enimmäiskantokykyäsi. Voit myös ottaa mukaan yhden Keskikokoisen tai sitä pienemmän vapaaehtoisen olennon (jolla on varusteita tai esineitä enintään enimmäiskantokykynsä verran) kolmea langettajatasoa kohden, tai tätä vastaavan määrän: Iso olento vastaa kahta Keskikokoista olentoa, Valtava olento kahta Isoa olentoa jne. Kaikkien kuljetettavien olentojen on oltava kosketuksissa toisiinsa, ja vähintään yhden niistä on oltava kosketuksissa sinuun. Jos mainitut rajoitukset ylittyvät, loitsu epäonnistuu.

Paluusanalla ei voida siirtää vastentahtoista olentoa. Lisäksi tällaisen olennon Tahto-laisto (tai loitsunsieto) voi estää sen hallussa olevia esineitä siirtymästä. Taikuudettomat esineet, jotka eivät ole kenenkään hallussa, eivät saa laistoheittoa.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.