Näkymätön
palvelija

Loihdinta (luonti)

Taso

Brd 1, Tkr/Vel 1

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Ilmiö

Yksi näkymätön, älykkyydetön ja muodoton palvelija   

Kestoaika

1 tunti/taso

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Näkymätön palvelija on näkymätön, älykkyydetön ja muodoton voima, joka suorittaa käskystäsi yksinkertaisia tehtäviä. Se voi viedä ja noutaa tavaroita, avata jumiin jääneitä ovia, tarjota tuolia, siivota tai korjata esineitä. Palvelija voi suorittaa vain yhden tehtävän kerrallaan, mutta käskettäessä se voi suorittaa samaa tehtävää yhä uudelleen niin kauan kuin pysyttelet loitsun kantamalla. Se voi avata vain normaaleja ovia, laatikoita, kansia jne. Sen Voimakkuus-arvoksi katsotaan 2 (joten se voi nostaa 20 naulan painon ja raahata 100 naulan painoa). Se voi laukaista ansoja ja vastaavia laitteita, joskin se voi painaa esineitä vain 20 naulan voimalla, mikä ei riitä kaikkien painokytkimien ja vastaavien mekanismien aktivoimiseen. Se ei voi suorittaa tehtävää, jos tehtävä vaatii taitotestin jonka vaikeusaste on yli 10, tai testin taidossa joka vaatii perehtymistä. Palvelijan nopeus on 15 jalkaa.

Palvelija ei voi hyökätä millään tavoin eikä se saa koskaan hyökkäysheittoa. Sitä ei voida tappaa, mutta jos se kärsii 6 pistettä vaurioita aluehyökkäyksistä, se haihtuu pois. (Se ei saa laistoja näitä hyökkäyksiä vastaan.) Jos yrität lähettää palvelijan loitsun kantaman ulkopuolelle (mitattuna senhetkisestä olinpaikastasi), palvelija lakkaa olemasta.

Ainesosatekijä

Narunpätkä ja puunpala.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.