Näentä

Näentä

Taso

Pap 4, Tieto 4

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

10 minuuttia

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja                                                                     

Kestoaika

Silmänräpäyksellinen   

Tämä loitsu muistuttaa ennustusta mutta on sitä voimallisempi. Se voi antaa sinulle yhden hyödyllisen neuvon, kun esität kysymyksen jostakin aikomuksesta, tapahtumasta tai teosta, joka ulottuu enintään viikon päähän langetushetkestä. Neuvo saattaa olla lyhyt ja yksinkertainen lausahdus tai se voidaan esittää arvoituksellisena runona tai ennusmerkkinä. Jos seurueesi ei oitis toimi saadun neuvon mukaisesti, olosuhteet voivat muuttua pian sellaisiksi, ettei neuvosta ole enää hyötyä. Paikkansapitävän näennän mahdollisuus on 70 % + 1 % langettajatasoa kohden, kuitenkin enintään 90 %. Jos nopanheitto epäonnistuu, tiedät loitsun epäonnistuneen, ellei sitten tilanteeseen vaikuta jokin paikkansapitämätöntä tietoa tuottava taikavoima.

Kaikissa näennöissä, jotka langettaa sama olento samasta aiheesta, käytetään samaa noppatulosta kuin ensimmäisessä langetuksessa, ja tuloksena on joka kerralla sama vastaus.

Ainesosatekijä

Suitsuketta ja uskontosi mukainen uhrilahja, joiden yhteisarvo on vähintään 25 kr.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.