Ennustus

Näentä

Taso

Pap 2

Osatekijät

P, E, A, K

Langetusaika   

1 minuutti

Kantama

Oma olemus

Kohde

Langettaja                                                                     

Kestoaika   

Silmänräpäyksellinen   

Ennustus voi kertoa, koituuko jostakin toimestasi sinulle välittömässä lähitulevaisuudessa hyvää vai pahaa.

Mielekkään vastauksen saamisen perusmahdollisuus on 70 % + 1 %/langettajataso, kuitenkin enintään 90 %. Tämä heitto suoritetaan sinulta salassa. Kysymys voi myös olla niin yksiselitteinen, että ennustaminen onnistuu automaattisesti, tai niin epämääräinen, ettei ennustuksella ole mitään mahdollisuutta onnistua. Jos ennustaminen onnistuu, saat jonkin seuraavista neljästä vastauksesta:

Jos loitsu epäonnistuu, saat vastaukseksi "ei mitään". Pappi, joka saa "ei mitään" -vastauksen, ei voi saada selville, onko vastaus seurausta onnistuneesta vai epäonnistuneesta ennustuksesta.

Ennustuksella voidaan nähdä vain noin puoli tuntia tulevaisuuteen, joten mikään tämän jälkeen tapahtuva ei vaikuta tulokseen. Niinpä vastauksessa ei välttämättä oteta huomioon aiotun toimen seurauksia pitkällä aikavälillä. Kaikissa ennustuksissa, jotka langettaa sama olento samasta aiheesta, käytetään samaa noppatulosta kuin ensimmäisessä langetuksessa.

Ainesosatekijä

25 kr:n arvosta suitsuketta.

Kanavoija

Vähintään 25 kr:n arvoinen sarja merkittyjä keppejä, luita tai vastaavia symboliesineitä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.