Meteoriparvi

Lietsonta [tuli]

Taso

Tkr/Vel 9

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Pitkä (400 j + 40 j/taso)

Alue

Neljä säteeltään 40 j:n leviämää; ks. teksti   

Kestoaika   

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Ei ole tai Refleksi puolittaa; ks. teksti

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Meteoriparvi on erittäin voimallinen ja näyttävä loitsu, joka muistuttaa suuresti tulipalloa. Kun langetat sen, ojennetusta kädestäsi sinkoaa neljä pallonmuotoista, läpimitaltaan 2 jalan meteoria, jotka kiitävät valitsemiisi paikkoihin suorassa linjassa. Meteorit jättävät jälkeensä liekehtivän ja kipinöivän vanan.

Jos tähtäät meteorilla jotakin olentoa, suoritat kantamakosketus­hyökkäyksen. Jos hyökkäys osuu, olento kärsii 2n6 pistettä ruhjontavaurioita (ei laistoa) eikä saa laistoheittoa meteorin tulivaurioita vastaan (ks. alla). Jos meteori ei osu kohteeseensa, se vain räjähtää kohteen tilan lähimmässä kulmassa. Voit tähdätä samaa kohdetta useammalla kuin yhdellä meteorilla.

Kun meteori saapuu määränpäähänsä, se räjähtää säteeltään 40 jalan leviämäksi, joka tuottaa 6n6 pistettä tulivaurioita kaikille alueella oleville olennoille. Jos olento on useamman kuin yhden räjähdyksen alueella, sen on heitettävä laistot erikseen kutakin räjähdystä vastaan. (Myös olennon mahdollinen tulenkestävyys testataan erikseen kutakin räjähdystä vastaan.)


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.