Metallin ja kiven
karkotus

Estäntä [maa]

Taso

Dru 8

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

60 j

Alue

60 j:n juova, jonka alkupisteessä on langettaja   

Kestoaika   

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Tämä loitsu luo puun karkotuksen tapaan näkymättömiä ja aineettomia energia-aaltoja, jotka vyöryvät sinusta poispäin. Kaikki loitsun tielle sattuvat metalli- ja kiviesineet työntyvät edestäsi loitsun kantaman rajalle saakka. Loitsu ei vaikuta paikoilleen kiinnitettyihin esineisiin, joiden läpimitta on yli 3 tuumaa, eikä irtaimiin esineisiin, joiden paino on yli 500 naulaa. Kaikki muut esineet, mukaan lukien elävöitetyt esineet, pienet kivenlohkareet ja metallihaarniskoihin pukeutuneet olennot, siirtyvät taaksepäin. Paikoilleen kiinnitetyt esineet, joiden läpimitta on enintään 3 tuumaa, taipuvat tai särkyvät, ja tällaisten esineiden palaset alkavat liikkua energia-aaltojen mukana taaksepäin. Loitsun vaikutuksen alaiset esineet työntyvät taaksepäin 40 jalkaa kierroksessa.

Metallihaarniskat, -miekat ja vastaavat esineet vetävät kantajansa mukanaan. Loitsu vaikuttaa myös taikaesineisiin, joissa on metalliosia, mutta taianestokenttä torjuu loitsun vaikutuksen.

Energia-aallot etenevät samaan suuntaan koko loitsun kestoajan. Kun loitsu on langetettu, suuntaa ei voida enää muuttaa ja voit keskittyä muihin asioihin tai liikkua muualle loitsun toiminnan siitä kärsimättä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.