Maansiirto

Muutanta [maa]

Taso

Dru 6, Tkr/Vel 6

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

Ks. teksti                                                                      

Kantama

Pitkä (400 j + 40 j/taso)

Alue

Maa-alue, jonka pinta-ala on enintään 750 × 750 j ja syvyys enintään 10 j (M)

Kestoaika   

Silmänräpäyksellinen

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Maansiirto-loitsulla voidaan siirrellä maata (ja mahdollisesti hajottaa maavalleja), liikuttaa kumpareita ja dyynejä jne.

Loitsu ei kuitenkaan voi missään olosuhteissa hajottaa tai liikutella kivimuodostumia. Loitsun langetusaika riippuu alueesta, johon halutaan vaikuttaa. Langetus kestää 10 minuuttia jokaista 150 neliöjalan aluetta (joka voi olla enintään 10 jalkaa syvä) kohden. Enimmäisalueen, 750 × 750 jalkaa, siirtäminen kestää 4 tuntia ja 10 minuuttia.

Tämä loitsu ei järistä eikä riko maanpintaa. Se luo vain aaltoina eteneviä harjanteita ja painanteita, joiden mukana maanpinta elää, kunnes haluttu tulos on saavutettu. Loitsu ei voi vaikuttaa puihin, rakennelmiin, kivimuodostumiin tai vastaaviin kohteisiin muutoin kuin nostamalla tai laskemalla niitä.

Loitsua ei voida käyttää tunnelien kaivamiseen, ja se on yleensä liian hidas ansaksi tai olentojen hautaamiseen. Sen ensisijainen käyttötarkoitus on vallihautojen kaivaminen tai täyttäminen ja maaston muokkaus ennen taistelua.

Loitsulla ei ole vaikutusta maaolentoihin.

Ainesosatekijä

Sekoitus eri maalajeja (savea, hiesua ja hiekkaa) pienessä pussissa ja lisäksi auranterä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.