Maagin
uskollinen hurtta

Loihdinta (luonti)

Taso

Tkr/Vel 5

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Lyhyt (25 j + 5 j/2 tasoa)

Ilmiö

Aavemainen vahtikoira

Kestoaika   

1 tunti/langettajataso tai kunnes laukaistaan, tämän jälkeen 1 kierros/langettajataso; ks. teksti

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Luot haamumaisen vahtikoiran, joka on näkymätön kaikille muille paitsi sinulle. Tämän jälkeen koira vartioi aluetta, jolle se luotiin (liikkumatta koskaan mihinkään). Koira alkaa oitis haukkua äänekkäästi, jos mikä tahansa Pieni tai sitä suurempi olento tulee 30 jalan säteelle siitä. (Olennot, jotka ovat 30 jalan säteellä koirasta sen luontihetkellä, voivat liikkua alueella vapaasti, mutta jos ne poistuvat alueelta ja palaavat sille myöhemmin, ne laukaisevat haukunnan.) Koira näkee näkymättömät ja eteeriset olennot. Joukkoharhoihin se ei reagoi, mutta harhanta (varjo) -loitsuihin kyllä.

Jos tunkeilija tulee 5 jalan säteelle koirasta, koira lakkaa haukkumasta ja puraisee vihaisesti (hyökkäyshyvitys +10, 2n6+3 pistettä pistovaurioita) kerran kierroksessa. Lisäksi koira saa näkymättömälle olennolle suotavat hyvitykset.

Koiran katsotaan valmistelleen tunkeilijan puraisun, joten se suorittaa ensimmäisen puraisunsa tunkeilijan vuorolla. Puraisu katsotaan taika-aseeksi, kun selvitetään sen kykyä sivuuttaa vauriovähennys. Koiraa vastaan ei voida hyökätä, mutta se voidaan rauettaa.

Loitsu kestää 1 tunnin langettajatasoa kohden, mutta koiran alettua haukkua se kestää enää 1 kierroksen langettajatasoa kohden. Jos langettaja on hetkenkään yli 100 jalan päässä koirasta, loitsu päättyy.

Ainesosatekijä

Pienen pieni hopeapilli, luunsiru ja langanpätkä.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.