Luoksepääsemättömyys

Estäntä

Taso

Pap 7, Tkr/Vel 6, Varjelus 7

Osatekijät

P, E, K/JK

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

Enintään 10 j/taso

Alue

Huoku, jonka säde on enintään 10 j/taso ja jonka keskellä on langettaja

Kestoaika

1 kierros/taso (P)

Laistoheitto

Tahto mitätöi

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Ympärillesi muodostuu näkymätön ja myötäsi liikkuva kenttä, joka estää olentoja lähestymästä sinua. Määrität kentän koon langetushetkellä (tasosi sallimissa rajoissa). Kaikkien kentässä olevien tai siihen saapuvien olentojen on yritettävä Tahto-laistoa. Jos laisto epäonnistuu, olento ei pysty liikkumaan sinua kohti niin kauan kuin loitsu on voimassa.

Loitsu ei rajoita torjuttujen olentojen toimintaa muilta osin: ne voivat taistella vapaasti muita olentoja vastaan, langettaa loitsuja sinuun ja hyökätä sinua vastaan kantama-aseilla. Jos liikut itse kohti loitsun vaikutuksen alaista olentoa, mitään ei tapahdu. (Olento ei kulkeudu taaksepäin.) Olento voi suorittaa vapaasti lähitaisteluhyökkäyksiä sinua vastaan, jos tulet sen ulottumalle. Jos torjuttu olento liikkuu sinusta poispäin, se ei voi liikkua takaisin sinua kohti, jos se on yhä loitsun alueella.

Oppiloitsun kanavoija

Kaksi pientä rautatankoa, jotka on kiinnitetty kahteen pieneen koirapatsaaseen, mustaan ja valkoiseen; asetelma on yhteensä 50 kr:n arvoinen.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.