Loihtosilmä

Näentä (kaukotarkkailu)

Taso

Tkr/Vel 4

Osatekijät

P, E, A

Langetusaika   

10 minuuttia

Kantama

Rajaton

Ilmiö

Taika-aistin

Kestoaika

1 min/taso (P)   

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Ei päde                                                                         

Luot näkymättömän taika-aistimen, joka lähettää sinulle näköhavaintoja. Voit luoda loihtosilmän vain johonkin näkemääsi paikkaan, mutta sieltä se voi liikkua esteettä myös paikkoihin, joihin sinulla ei ole näkölinjaa. Loihtosilmä liikkuu 30 jalkaa kierroksessa (300 jalkaa minuutissa), jos se tarkkailee edessään olevaa aluetta kuten ihminen (katsoo etupäässä lattiaan), ja 10 jalkaa kierroksessa (100 jalkaa minuutissa), jos se tutkii lattian lisäksi myös ympärillään olevia seiniä ja kattoa. Se näkee kaiken täsmälleen siten kuin sinäkin näkisit, jos olisit itse paikalla.

Silmä voi liikkua mihin tahansa suuntaan niin kauan kuin loitsu on voimassa. Kiinteät esteet tukkivat sen tien, mutta se mahtuu kulkemaan jopa 1 tuuman levyisen aukon tai tilan läpi. Silmä ei voi siirtyä toiseen olevaisuuden sfääriin, ei edes portista tai vastaavasta taikakeinoin avatusta kulkuaukosta.

Loihtosilmän käyttö vaatii keskittymistä. Ellet keskity ohjaamaan silmää, se pysähtyy paikoilleen, kunnes keskityt siihen jälleen.

Ainesosatekijä

Palanen lepakonturkkia.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.