Liekinluonti

Lietsonta [tuli]

Taso

Dru 1, Tuli 2

Osatekijät

P, E

Langetusaika   

perustoiminto                                                            

Kantama

0 j

Ilmiö

Langettajan kämmenellä olevia liekkejä   

Kestoaika   

1 min/taso (P)

Laistoheitto

Ei ole

Loitsunsieto

Pätee                                                                        

Avoimelle kämmenellesi ilmestyy liekkejä, joiden valovoima on sama kuin soihdun. Liekit eivät vahingoita sinua eivätkä varusteitasi.

Liekit eivät ainoastaan valaise, vaan niillä voidaan koskettaa vihollisia tai niitä voidaan singota. Voit koskettaa vihollista lähitaistelu­kosketushyökkäyksellä ja tuottaa tulivaurioita yhteensä 1n6 +1 piste langettajatasoa kohden (kuitenkin enintään +5). Vaihtoehtoisesti voit singota liekit enintään 120 jalan päähän heittoaseena. Tällöin suoritat kantamakosketushyökkäyksen (ei etäisyyssakkoa) ja tuotat saman verran vaurioita kuin lähitaisteluhyökkäyksessäkin. Heti kun sinkoat liekit, käteesi ilmestyvät uudet. Jokainen suorittamasi hyökkäys vähentää loitsun jäljellä olevaa kestoaikaa 1 minuutilla. Jos hyökkäys vähentää jäljellä olevan kestoajan 0 minuuttiin tai sen alle, loitsu päättyy sen jälkeen, kun hyökkäyksen vaikutukset on selvitetty.

Tämä loitsu ei toimi veden alla.


The text on this page is Open Game Content, and is licensed for public use under the terms of the Open Game License v1.0a.